Copy
  De Gitaaracademie
Klik hier om de nieuwsbrief in uw browser te bekijken
De Gitaaracademie
De Gitaaracademie barst weer van de activiteiten, hoog tijd voor deze leuke nieuwsbrief.
Kom kijken, luisteren, doe mee en breng jouw gitaarspel naar een hoger niveau!

Klassiek, Zuid-Amerikaans, flamenco of pop: Je leert het bij De Gitaaracademie
20 maart: kinderconcert barstensvol talent.
Achter de schermen werken de docenten van De Gitaaracademie al heel hard aan de voorbereiding van ons unieke kinderconcert. Speciaal voor dit concert wordt er een groot kinderensemble gevormd van alle jonge gitaristjes van de academie. Iedereen krijgt een muziekstem die bij haar/hem past en er zal vanaf maart heel hard gerepeteerd worden om de leuke muziekstukken mooi ten gehore te brengen op 20 maart in de Bergsingelkerk. Naast het ensemble zullen de grootste talenten van de academie solostukken ten gehore brengen en ook zullen er kleine samenspeelgroepjes mooie stukken laten horen in alle muziekstijlen. In een speciale “showcase for young talent” zal een jonge gitarist die het wel eens heel ver kan gaan schoppen in de gitaarwereld optreden met een klein programma. Kortom: een concert om in de agenda te zetten en om naar toe te leven!

Aanvang: 13:30
Locatie: de Bergsingelkerk, Bergsingel 150.
Entree: gratis
Dit concert is in samenwerking met de Stichting GitaarPodium Rotterdam
Unieke kans: een avond met meestergitaarbouwer Paulino Bernabe!
Een van de meest bekende gitaarbouwers aller tijden Paulino Bernabe uit Spanje, komt zaterdag 20 februari naar Den Haagl In gitaarspeciaalzaak Casa BenElly zal hij een avond komen vertellen over zijn gitaren en zichzelf. Een unieke kans om deze man te ontmoeten en van hem te leren. De Gitaaracademie adviseert iedereen die kan om deze unieke gelegenheid niet te missen! Kaarten kun je binnenkort bestellen via
Casa BenElly: 070-3654681 of info@casabenelly.nl

Locatie: Doctor Lelykade 12, 2583 CM te Den Haag.
Verslag kerstconcert 2015
19 december vond het jaarlijkse kerstconcert plaats dat wij in samenwerking met Mix’in Music organiseren. Het was een ontzettend leuk en sfeervol concert met veel verscheidenheid aan instrumenten en zangers. Vanuit De Gitaaracademie speelden Helen en Adam samen met docente Gabi Vink de sterren van de hemel in 3 hele mooie trio’s en Nathasja presenteerde hen. De hele zaal luisterde ademloos, je kon een speld horen vallen. Helaas hebben we niet de publieksprijs gewonnen maar het was al met al een zeer geslaagd en druk bezocht concert dat voor herhaling vatbaar is! Bovenaan de nieuwsbrief stelt het team van Mix’in Music zich voor.


Helen en Adam in opperste concentratie.
Voorjaarsvakantie
De voorjaarsvakantie is dit jaar van maandag 22 februari tot en met zondag 28 februari. In deze week vinden er geen lessen plaats.
 
Agenda
20 februari: workshop/avond met Paulino Bernabe in Casa Benelly.
22 februari t/m 28 februari: voorjaarsvakantie van de Gitaaracademie.
20 maart: het grote kinderconcert van De Gitaaracademie.
Hier de link voor de agenda van alle Gitaarconcerten in Enkhuizen.
Individueel of in een groep
Amateur of professional
Klassiek, flamenco, tango of pop?
Gratis proefles en intakedag
Summer Class 2014
De Gitaaracademie
Telefoon: 06-10 40 65 92 (ma-di-do 10-14 uur)
Talmastraat 90 b, 3038 SV Rotterdam
info@degitaaracademie.nl
Facebook | Twitter