Copy
 
View this mail in your browser
NIEUWSBRIEF 1 | 2016
 


In deze nieuwsbrief overlopen we graag enkele gebeurtenissen van het laatste kwartaal van 2015 en de eerste maanden van 2016.
 
 

Groene gevel voor Sky Building

 
IOW is momenteel bezig met een grondige gevelrenovatie van Sky Building langsheen de Antwerpse Singel. De gehele voorgevel wordt voorzien van een zogenaamde 'green wall' of verticale plantentuin. Het gebouw werd in 2015 al voorzien van nieuwe technieken en ook de kantoorunits langs de binnenzijde werden aangepakt. Ondertussen zijn ook de inrichtingswerken gestart om een tweede RE:flex hub in te richten met co-working plekken, vergaderzalen en cateringfaciliteiten. Met een uitgebreid aanbod aan gemeenschappelijke faciliteiten en de nieuwe look van het gebouw wil IOW een bestaand kantoorgebouw omvormen tot een aantrekkelijke, hedendaagse werkomgeving.
 
 
 

Turn-key oplossing voor Q8

 
IOW zet zich in 2016 verder in als aanbieder van turn-key oplossingen voor kantoorinrichting. De vele positieve reacties van onze klanten sterken ons in het verder uitbouwen van deze aanpak in de kantorenportefeuille. Ook Q8 heeft zich laten begeleiden bij de inrichting en oplevering van hun aangepaste kantoren. Door de gewijzigde manieren van werken en het toenemend gebruik van nieuwe technologieën in de bedrijfsvoering, zijn organisaties meer en meer vragende partij voor het uitbesteden van de inrichting van hun kantooromgeving tegen een marktconforme vergoeding. 

Benieuwd naar de vernieuwde werkomgeving van Q8? Check dan zeker onze online turn-key portfolio
 
 
 

Energie-efficiency in Mechelen

 
In 2015 heeft IOW een fotovoltaïsche installatie laten plaatsen op het dak van het logistieke gebouw gelegen aan de Oude Baan 12 in Mechelen. Deze realisatie kadert in het streven naar een duurzaam maatschappelijk beleid. De PV-installatie van resp. 757 kWp levert een CO2-reductie op van ongeveer 1050 ton per jaar, en resulteert tegelijkertijd ook in een lagere energiefactuur voor onze klant.
 
 
 

Welkom

 
IOW realiseerde de afgelopen maanden een aantal nieuwe verhuringen. 
Wij heten onze nieuwe klanten graag welkom.
 
 
http://www.intervest.be/nl/intervest/over-ons
 

Uitbreiding IOW-team

 
IOW verwelkomt Pieter-Jan Arts en Jente Truyens als nieuwe medewerkers:

Pieter-Jan vervoegt het logistieke team als Asset Manager en is verantwoordelijk voor de verhuring en het beheer van de gebouwen. Hij is bereikbaar via pieter-jan.arts@intervest.be. 

Jente is gestart als Technical Assistant en gaat zich voornamelijk bezighouden met de helpdesk en het plaatsen & opvolgen van bestellingen. U kan haar bereiken via helpdesk@intervest.be.
 
 
 

Schenking aan Ritmica

 
IOW heeft in samenwerking met haar IT-dienstenleverancier ‘Cheops Technology’ computermateriaal geschonken aan de BLO-school van het Antwerpse 'Ritmica'. Een dertigtal zakelijke heropgewaardeerde computers worden voortaan door ‘Ritmica’ gebruikt om de lessen voor haar leerlingen interactiever te maken en de leerprojecten met ICT te ondersteunen. ‘Ritmica’ is een Antwerpse organisatie die ondersteuning geeft aan ruim 300 kinderen, jongeren en volwassenen met een autismespectrumstoornis, een leerstoornis, een verstandelijke of een motorische beperking.

“IOW wil in haar streven naar een duurzaam maatschappelijk beleid zorg dragen voor de maatschappij en het milieu. We zijn dan ook verheugd dat de gebruikte pc’s een tweede leven krijgen bij Ritmica”, zegt Luc Feyaerts, COO van IOW.
 
 
 

Jaarcijfers

 
Op 5 februari 2016 publiceerde IOW haar jaarcijfers van 2015.
 
2015
 
 
 
 

 
 
English version
 
 
 
 

 
 
Version française
 
 
 
over ons
 
IOW is een Belgische openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (quoted INTO @ NYSE Euronext Brussels) die investeert in kantoorgebouwen (51%) en logistieke panden (49%) van goede kwaliteit.
contact
 
 Uitbreidingstraat 66 | B-2600 Berchem
 contact@intervest.be
 +32 3 287 67 20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
copyright © 2016 Intervest Offices & Warehouses,
All rights reserved. Alle contacten
Add us to your address book
unsubscribe j.goossenaerts@conixrdbm.com from this list
update subscription preferences