GO! voor het StofLab. Als eerste op de hoogte van deze unieke bedrijfsruimtes voor ondernemers in de lijfstijl, mode, textiel en accessoires.
Logo StofLab Haarlem
StofLab GO!

GO!

Najaar 2012 is het Concept StofLab aan diverse ondernemers uit Haarlem voorgelegd. Dit heeft heel veel waardevolle adviezen opgeleverd waarvoor we iedereen nogmaals heel hartelijk willen danken.

Door veel onderzoek en creatief denken is het gelukt om een unieke  en zeer betaalbare werkomgeving aan te bieden, ofwel: het StofLab heeft een GO! Gekregen.

Het  StofLab richt zicht op ondernemers in de lijfstijl, mode, textiel en accessoires. Deze ondernemers kunnen pakhuizen huren voor webshops , maar ook open ateliers en (flex) werkplekken.
Verbouwing StofLab

Verbouwing

De verbouwing is gestart. De komende maanden houden we je op de hoogte van de vorderingen.

De feestelijke opening is gepland op zaterdag 1 juni 2013, dus blok die datum alvast in je agenda. De eerste huurders zullen al eerder terecht kunnen.

De komende tijd gaan we je laten zien hoe het gebouw vorm krijgt, de gimmicks en hoe we nieuw ondernemen en co-creatie creëren.

Bekijk de artist impressions op de website www.StofLab.nl/impressie/
Veel voordeel

Veel voordeel

Tipje van de sluier; StofLabbers krijgen de mogelijkheid te participeren in de StofLab-Shop die in hartje Haarlem wordt geopend. Dus professioneel Business to Business in de Waarderpolder en Business to Consumer in hartje Haarlem voor de kosten van een flexoffice!

Ook een gemeenschappelijke professionele fotostudio en Showroom zitten in het pakket.

Bekijk  het overzicht van  beschikbare ruimtes en prijzen op onze site.

Start Verhuur

Start verhuur

De verhuur start 11 februari.  Zie jij jezelf hier al werken of ken je iemand waar dit project dé uitkomst voor is en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Anouk Post op 06 52 63 57 72, of stuur een e-mail naar info@StofLab.nl

Volg ons ook op twitter, facebook en LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van alle ins en outs! .

‘Spread the word’! Retweet ons en like ons op facebook. We maken er graag met elkaar een succes van!

Het StofLab Team
afmelden van deze mailing | wijzig je gegevens