Award Stad Holland 2016

Bent u als intermediair straks overbodig wanneer het gaat om de zorgverzekering? Als het aan ons ligt niet. Wij van Stad Holland kiezen al jaren bewust voor het intermediair en zullen dat ook blijven doen. Wij kiezen voor u en maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk om uw klanten ook voor ons te laten kiezen. Hoe? U leest het in deze nieuwsbrief.

Daarnaast informeren wij u via deze nieuwsbrief over onze reis- en annuleringsverzekering. 

 

Zorg voor uw klanten én voor uzelf

Kunt u nog vertrouwen op de partners met wie u samenwerkt? Zo maakte onlangs een zorgverzekeraar bekend een groot aantal lopende collectiviteitsarrangementen te beëindigen en afscheid te nemen van ruim 1.800 intermediairs. Dat betekent dat als u hiermee geconfronteerd wordt, u gedwongen wordt voor deze klanten een oplossing te vinden. 

Bij Stad Holland vinden wij dergelijke ontwikkelingen een kwalijke zaak. Wij geloven er namelijk in dat zorg, misschien nog wel meer dan veel andere verzekeringen, een adviesproduct is. Zorg is ook een mooie manier om van uw klant een totaalklant te maken.

Daarom maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk om deze polissen over te sluiten naar Stad Holland.


Ondersteuning
Op Mijn Stad Holland vindt u onder 'Commerciële ondersteuning' een apart tabblad om u te ondersteunen wanneer u te maken krijgt met deze situatie. Hier hebben wij een mailtekst geplaatst die u kunt gebruiken om deze klanten te mailen.
Naast de tekst vindt u er een document waarin u naast de aanvullende verzekeringen van deze zorgverzekeraar een vergelijkbaar Stad Holland-pakket ziet staan.  
 

Wilt u liever zelf een passende aanvullende verzekering voor uw klanten zoeken? Maak dan gebruik van onze AV Keuzehulp.

Voorwaarden
Voorwaarden zijn er al genoeg in verzekeringsland. Of u nu één of honderden polissen heeft lopen maakt voor ons niet uit, want ook hier geldt: bij Stad Holland is iedereen welkom!

Liever afspreken?
Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan contact op met onze binnendienst via telefoonnummer (010) 2 466 476.

 

Wij stoppen met de reis- en annuleringsverzekering

In 2009 heeft Stad Holland een doorlopende reis- en annuleringsverzekering geïntroduceerd die aansloot op onze zorgverzekering. Na acht jaar moeten wij concluderen dat dit niet is geworden wat wij er van hadden verwacht.

Het in de lucht houden van deze verzekeringen vergt echter wel inspanningen en investeringen. Om die reden hebben wij besloten om te stoppen met het aanbieden van onze reis- en annuleringsverzekering.

Wij zijn ervan overtuigd dat u voldoende mogelijkheden heeft om bij de zorgverzekering van Stad Holland een passende reis- en annuleringsverzekering aan te bieden.

De lopende polissen zullen in 2018 nog worden gecontinueerd. Heeft u zich nog niet aangemeld voor onze roadshows? Doe het meteen hier.

 
Deze nieuwsbrief wordt u aangeboden door:
Stad Holland Zorgverzekeraar
T (010) 246 64 46
 @Stadholland   
 Stad Holland Zorgverzekeraar

Mijn Stad Holland

Uitschrijven    
Gegevens wijzigen
Doorsturen