Social media     |     Keuzehulp Stad Holland-app     |     Verkoopbrieven     |     Krantenartikel

Nu onze roadshows er weer op zitten is het hoog tijd u een overzicht te sturen van nieuwe ontwikkelingen bij Stad Holland. 

In dit Stadsblad informeren wij u over onze aanwezigheid op social media en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Daarnaast hebben wij in het kader van de commerciële ondersteuning aandacht voor de nieuwe app
 en voor de nieuwe verkoopbrieven die uw advies kunnen vergemakkelijken. Tot slot leest u meer over een krantenartikel over artikel 13 en de gevolgen van de aanpassing daarvan. 

Houd ook de komende dagen uw mailbox in de gaten. Zodra onze premie voor de basisverzekering bekend is zullen wij u hierover door middel van het Stadsblad informeren. 
Social media
Zoals aangegeven tijdens de roadshows zal Stad Holland zich dit zorgseizoen actief gaan bezighouden met social media. Zo zullen wij zelf regelmatig posts plaatsen op Twitter en Facebook om zo onze naamsbekendheid te vergroten. 
 
Om aan te kunnen sluiten bij deze activiteiten hebben wij voor het intermediair een social media-kit ontwikkeld. Zoals beloofd sturen wij u het eerste deel van deze kit via dit Stadsblad. We hebben de posts samengevoegd in een Wordbestand dat u hier kunt downloaden.
Keuzehulp Stad Holland-app
Voor hen die voor het advies aan klanten gebruik maken van een tablet hebben wij een nieuwe app ontwikkeld: de Keuzehulp Stad Holland-app.

Keuzehulp AppMet deze app vult u samen met uw klant een aantal vragen in. Aan de hand van de antwoorden kunt u gemakkelijk zien welke aanvullende verzekering het beste bij de opgegeven wensen past. 

Vanuit de app kunt u direct een verzekering afsluiten. Aanmeldingen worden automatisch aan uw portefeuille toegevoegd.

Op dit moment zijn er tabletversies beschikbaar voor iPad en Android.

De app is gekoppeld aan uw agentschapsnummer. Daarnaast hebben wij deze beveiligd met pincode 7500. Zonder agentschap kan geen gebruik van deze app worden gemaakt.

Heeft u suggesties en ideeën voor onze apps? Laat het ons weten!
Verkoopbrieven
Zoals aangegeven tijdens de roadshows, hebben wij een aantal nieuwe voorbeeldbrieven aan de Commerciële ondersteuning op Mijn Stad Holland toegevoegd.

Naast de bestaande brieven vindt u er nu ook een brief over keuzevrijheid en het beleid dat Stad Holland daarin hanteert. Daarnaast is er een brief waarmee u uw klanten kunt informeren over de verbeterde vergoedingen voor tandheelkunde. De derde brief die we hebben gemaakt kunt u sturen aan klanten die in het verleden al bij Stad Holland verzekerd zijn geweest. 

Alle voorbeeldbrieven en andere commerciële hulpmiddelen vindt u terug op Mijn Stad Holland.
Krantenartikel
Recentelijk stond in de Telegraaf een paginagrote advertentie over het aanpassen van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet en de gevolgen hiervan voor alle Nederlandse burgers.

Het gehele artikel hebben wij voor u gescand en kunt u hier lezen. Deze nieuwsbrief wordt u aangeboden door:
Stad Holland Zorgverzekeraar
T (010) 246 64 46

 @Stadholland   

 Stad Holland Zorgverzekeraar
Uitschrijven    
Gegevens wijzigen
Doorsturen