Nu de eerste zorgverzekeraars schoorvoetend met hun premies voor 2018 over de brug komen kan het overstapseizoen voor velen weer echt beginnen. Met trots hebben we mogen constateren dat wij dit seizoen een mooie start hebben gemaakt met de uitslag van het onderzoek van Bureau DFO. In dit Stadsblad willen wij u hier nader over informeren.
 

Stad Holland wederom beste zorgverzekeraar

Bureau DFO doet jaarlijks onderzoek naar de ervaringen van financieel advieskantoren met zorgverzekeringen en de zorgverzekeraars waarmee zij samenwerken. Ook in 2017 komt Stad Holland als beste zorgverzekeraar naar voren in dit onderzoek.

Aan de adviseurs is verzocht de dienstverlening van een tiental aanbieders van zorgverzekeringen op 18 punten te beoordelen. Het gaat dan om aspecten als de kwaliteit van het extranet, het aanbod van zorgapps, snelheid administratief proces en ondersteuning ten behoeve van de advisering en bemiddeling door de adviseurs. Zowel op het gebied van tevredenheid, als op het gebied van aanbeveling scoorde Stad Holland het beste. In dit onderzoek ligt de klanttevredenheid voor Stad Holland op 8,1 en heeft Stad Holland een NPS score van +32.

Stad Holland is enorm trots op dit compliment dat zij van het onafhankelijk intermediair heeft mogen ontvangen. Een samenvatting van het onderzoek kunt u gratis bij Bureau DFO opvragen.

 

Website up-to-date

Om u te ondersteunen in uw adviespraktijk is onze website inmiddels omgezet naar 2018. Dat betekent dat alle brochures beschikbaar zijn, de premies zijn ingeregeld en dat uw banners weer helemaal up-to-date zijn.

Kijkt u ook eens bij de commerciƫle ondersteuning in Mijn Stad Holland. Hier vindt u allerlei teksten e.d. ter ondersteuning van uw campagne.

 

AV keuzehulp

Benieuwd welke aanvullende verzekering het beste bij uw klant past? Neem dan samen met uw klant de AV keuzehulp van Stad Holland door. Deze tool geeft u een goede indicatie van de aanvullende verzekering die het beste aansluit op de zorgbehoefte van uw klant.

Ook als app
De AV keuzehulp is er ook als app voor de iPad en Android-tablets.
Het downloaden en  instellen van de app is eenvoudig. U vindt de instructies en het wachtwoord in Mijn Stad Holland onder 'Advisering & Promotie'. 

Aanmeldingen
Polissen die u afsluit vanuit de AV keuzehulp-app worden automatisch aan uw account toegevoegd.
 
Deze nieuwsbrief wordt u aangeboden door:
Stad Holland Zorgverzekeraar
T (010) 246 64 46
 @Stadholland   
 Stad Holland Zorgverzekeraar

Mijn Stad Holland

Uitschrijven    
Gegevens wijzigen
Doorsturen