Copy
Facebook
Website
Email
Instagram

Ben jij klaar voor mijn alternatieve Black Friday?! 

Een extra nieuwsbrief met
  • 2x een freebee; je krijgt van mij 3 nieuwe paper designs en mijn Journaling Advent e-book! 
  • Opnieuw korting op Prinsesje Winter
  • 60% korting op de mixed media schilderij tutorial-serie
  • Inspirerende creatieve ondernemers - collega's van mij waar je echt een keer een kijkje moet nemen! 

Inspirerende creatieve ondernemers
 

Black Friday. De één is er vol van en gaat op koopjesjacht, de ander vindt het het zoveelste commerciële truckje wat uit Amerika is overgewaaid. Maar feit blijft dat dit voor veel ondernemers dé periode is waarin veel potentiële klanten wat gemakkelijker geld uitgeven. Dus logisch wanneer ze daarop in willen haken. Als kersverse ondernemer kan ik er dus niet onderuit er 'iets'  mee te doen...En dus is de concurrentie torenhoog.  

En toch wil ik het iets anders aanpakken.  Ik wil vandaag niet zomaar korting geven, en natuurlijk vind ik het fijn wanneer je daarop ingaat, haha. Maar ik hoop je vooral ook te inspireren door te wijzen op andere creatieve collega's en hún diensten en producten.  Kwestie van geven en nemen én elkaar zien als collega's in plaats van concurrent. 
Een ondernemer steun je namelijk  niet alleen met je geld. Dat merk ik al bij mezelf: jullie support en lieve bemoedigende reacties zijn zóveel waard, echt!  Ik wil dus ook mijn hardwerkende collega's even in the spotlight zetten.


Dus hier komt ie: 

  • Marjoleinscreations - Deze dame volg ik al jaren. Haar tekeningen zijn kwetsbaar, zacht en vol bemoediging. Haar kerstkaarten zijn origineel én nu in de sale. Je shopt ze hier
  • Harald Maas - Per toeval stuitte ik op zijn explosieve inspirerende account. Zijn stijl is compleet anders dan de mijne maar wat daagt hij mij met zijn kunst uit. Ook hij heeft prachtige kunstzinnige kerstkaarten. Neem je ook bij hem een kijkje
  • Lucinde van lucilight. Al jaren zijn we samen de beheerders van de bijbeljournalinggroep op facebook. En ze heeft ook haar eigen webshop.met originele stempels, Illustrated faith producten en meer. Neem je een keer een kijkje bij haar ? 
  • Karin Joan - Wie kent haar niet? Ik heb het voorrecht lid te zijn van haar maker is me community en kan deze van harte aanbevelen. Ze heeft nu sinds kort ook cadeaubonnen. En wat is nou een mooier cadeau dan het geven van een beleving? En met een maandabonnement heb je al toegang tot honderden workshops! Je shopt ze hier. 
  • Inge van CreatiefID - Ook haar ken ik nog niet zo lang. Deze creatieve ondernemer heeft een heel stel leuke real life workshops waar je je voor kan inschrijven. En haar insta-account is ook erg uitnodigend. Volg je haar al? 
  • Samyra, de naam achter Bestaansrecht. Haar account is een brok vol eerlijkheid over hoe ze met haar angsten en autisme omgaat. Ze is eerlijk en puur én ze is hartstikke creatief. Maar qua zorg valt ze tussen wal en schip. Eigenlijk heeft ze een hulphond nodig. Maar rara, dat valt niet onder de zorgverzekering. Wil jij overwegen haar een financiële bijdrage te geven? Dat kan hier, en echt, elke euro is meegenomen. Maar meer mag natuurlijk ook, graag zelfs! 

En dan nu mijn Black Friday KortingPrinsesje Winter GEEN 35 maar 25 Euro:  ze kostte afgelopen week 30 euro. En aanstaande zaterdag is er geen korting meer en kost ze gewoon weer 35 Euro. Maar je shopt haar vanaf nu tot zaterdag voor slechts 25 EURO : 4 lessen, 3 bonussen en maar liefst 13 filmpjes voor maar 25 piek - en je hebt minimaal 4 maanden toegang tot alles. Met een op handen zijnde lockdown is dit ideaal tijdverdrijf voor jou en je gezin, want de cursus is geschikt voor kinderen. Shop haar nu dus nog even snel. Dat kan hier.

60% korting: En dan nu  *tromgeroffel*:  wil jij het schilderen een keer uitproberen? Maar twijfel je of het wat voor je is? En zie je er tegenop om een cursus én materiaal aan te moeten schaffen ... Wat als ik nou zeg dat mijn Mixed Media schilderij tutorial-serie voor beginners tot en met vrijdag geen 25 Euro is, maar  slechts 10 EURO ...  In deze serie kijk je over mijn schouder mee hoe ik een portret en een cartoon teken met goedkope verf! Deze verf scoor je echt goedkoop bij handletteringdoenwezo.nl + je krijgt ook nog eens 10 % korting op de meeste producten met de code Sara2021.
Shop de tutorial-serie hier en je hebt minimaal 3 maanden toegang tot de serie! Zaterdag is hij gewoon weer 25 Euro. 


 

En dan nu - EINDELIJK - de FREEBEE
 

Voor de Journaling Advent challenge waarvan ik de basis sowieso al gratis aanbied (inclusief 4 gratis workshops) was ik lekker druk om ook wat extra's te maken voor de lieve sponsors.  Afgelopen week sponsorden verschillende mensen me in dit project zodat ik sowieso het bijhorende ebook al gratis kon openstellen voor iedereen. Een e-book met 12 overdenkingen, 12 verdiepingen en 12 biblejournaling tips voor beginners en boordevol inspiratie. Hier download je het gratis e-book. 

En al ben ik nog niet helemaal uit de kosten om echt alles voor iedereen open te stellen: voor jullie als trouwe nieuwsbrieflezers stel ik wel de 3 nieuwe paper designs gratis beschikbaar. 3 kleurrijke pagina's die je zelf kan downloaden en printen om als achtergrond te gebruiken in je journal .Ik heb ze in 2 formaten; in A4 formaat en 30x30 voor wie toegang heeft tot een A3 printer. 

Download ze hier!  Tijdens de live en in de extra tutorials laat ik je zien wat je er zoal mee kan. 

Meer weten over de Journaling Advent challenge: op mijn website vind je alle info! 

En natuurlijk hoop ik je aanstaande maandag tijdens de eerste live van deze Advent Challenge te mogen ontmoeten. Kijk en doe je mee?
Deze link brengt je naar de gratis live
van maandag 29 november 19:30. 

Ik wens je in deze kouder en donker wordende dagen veel creativi-tijd. 


Liefs Sara 

3 verschillende paper designs in 2 formaten! 

Sponsor jij de Advent Challenge al? Lees er hier alles over. 

Sponsor je mij voor 5 Euro om de Advent Challenge gratis te kunnen aanbieden?
Schrijf je in voor de extra's van de Journaling Advent Serie!
Copyright © Sara Lindenhols
Mij mailen: dat kan. Acquisitie wordt echter niet op prijs gesteld.  
sara@lindenhols.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sara Lindenhols · Hartmanplein 25 · MONSTER, Zuid-Holland 2681 TK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp