Copy
JCI Meri-Lappi Uutiskirje Nuora 2/2015
View this email in your browser

Puheenjohtajan terveiset.

Ystävänpäivä lähestyy - lähesty sinä ystävää. Nuorkauppakamarilaiset elävät usein ruuhkavuosiaan ja päivien edetessä pikakelauksella aikaa ei aina jää huomioida ystävää. Tee se nyt, laita vaikka pieni viesti ystävälle, sillä ystävät ovat tärkeitä. Ole myös avoin ja tutustu uusiin ihmisiin. Olemalla utelias elämälle ja ihmisten tarinoille, voit löytää ainutlaatuisia ihmisiä – ystäviä. Kamaritoiminta on ystäviä, koulutusta, projekteja ja pientä glamouria arjen keskelle. Yhdessä koetut onnistumisen hetket ovat ikimuistoisia eivätkä pettymykset tunnu jaettuna niin pahalta. Hyvä paikka ystävystyä ja kokea nuorkauppakamarielämää ovat projektit. Projekteissa tiimiydytään ja opitaan yhdessä tekemällä. Kannustankin kaikkia lähtemään mukaan projekteihin, joko jäseneksi projektiryhmään tai projektipäälliköksi. Huomaathan uutiskirjeen lopussa olevan Haku auki -ilmoituksen: kamarissamme on nyt paljon projektipäällikön paikkoja auki, joten valitse mieleisesi projekti ja astu päällikön saappaisiin!

Terveisin, PRES 2015 Liisa Koivisto
 

Tulevat tapahtumat

Snow Fun! -lumikenkäily 15.2. klo 12

Milloin olet viimeksi lumikenkäillyt? Nyt mukaan lumihubailuun! Kokoonnutaan Kemin sisäsatamassa 15.2. klo 12. Lumikenkien vuokraus 5e/hlö. Pukeudu sään mukaan ja pakkaa reppuun omat retkieväät. Myös avecit ja uudet kasvot eli toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita eli kutsu kaverisikin! 
Ilmoittautumiset LOM Leena-Maija Filpukselle mieluiten 8.2. mennessä, mutta myöhemminkin voi ilmoittautua.

"Liikkuen & Leikkien" Lastentapahtuma 21.2.

Koko perheen lastentapahtuma järjestetetään 21.2.2015 klo 10-15 Kemin Karihaaran koululla. Lisää tietoa sekä ohjelma löytyvät Meri-Lapin nuorkauppamarin sivuilta.

Vielä pääsee mukaan projektiryhmään! Jos siis olet kiinnostunut osallistumaan tapahtuman järjestelyihin ja/tai itse tapahtumaan,
ota yhteyttä:
LIO Saila Puukko, (saila.vaara@gmail.com), p. 040 7616368
LOM Leena-Maija Filpus (leenukka.filpus@hotmail.com)

Vuosikokous 26.2. klo 18

Tervetuloa MLNKK vuosikokoukseen 26.2. klo 18! Paikka ilmoitetaan myöhemmin kokouskutsussa. 

Kamarin osoite muuttuu!

Hallituksen päätöksellä kamarin postilokero PL 50, 94101 Kemi on lakkautettu. Kamarin uusi osoite on TREASin eli rahastonhoitajan osoite ja vaihtuu siis vuosittain. 27.2.2015 alkaen kamarimme osoite on Meri-Lapin Nuorkauppakamari Ry, c/o Katri Juutinen, Kaivokatu 18 c 25, 94100 Kemi.

Merilappilainen jalanjälki

Merilappilainen jalanjälki on hanke, jonka tavoitteena on lisätä alueen ihmisten tietoisuutta paikallisten palveluiden merkityksestä ja lisätä alueen elinvoimaa. Se on yksi keino on ohjata kulutusta Meri-Lappiin. Kampanjalla pyritään luomaan Meri-Lappiin myönteistä kehitysvirettä ja tuomaan paikallista osaamista esiin. Mukana kampanjassa on mm. Lapin Yrittäjät ry, Pohjolan Sanomat, Team Botnia ja Kemin Matkailu.

Meri-Lapin Nuorkauppakamari aikoo niin ikään lyödä hynttyyt yhteen kampanjan kanssa! Kamarillamme ja kampanjalla on yhteinen lehmä ojassa, kaikkkia meitä hyödyntää positiivisen pöhinän lisääntyminen Meri-Lapissa! Tutustu kampanjaan facebookissa.

"Yhteiskunnallinen kumppanuus" - kumppanuuksia alueen yritysten kanssa

MLNKK ottaa vuoden 2015 aikana käyttöön "Yhteiskunnallisen kumppanuuden" ohjelman.

Yhteiskunnallisen kumppanuuden tavoitteena on Meri-Lapin Nuorkauppakamaria sekä sitä tukevaa yritystä molemmin puolin hyödyttävä yhteistyö. 
 
Kumppanina toimiva yritys tukee JCI Meri-Lapin yhteiskunnallista toimintaa 500 eurolla ja saa vastineeksi paitsi näkyyttä, myös mahdollisuuden osallistua Nuorkauppakamarin järjestämiin yhteiskunnallisiin projekteihin ja kilpailuihin sekä verkostoitumistilaisuuksiin.
 
Kumppanuus sovitaan kerrallaan vuodeksi.
 
Jos haluat olla mukana markkinoimassa kumppanuutta yrityksille, ota yhteyttä PRES Liisaan, puh. 045 181 3223.

Menneet tapahtumat

Uudet koejäsenet:

Hallitus on kokouksessaan hyväksynyt kolme uutta koejäsentä kamariimme. Lämpimästi tervetuloa toimintaan mukaan Mikko Manninen, Kirsi Mäenalanen ja Heli Savikuja. Me tykätään teistä jo nyt, toivottavasti ihastutte meihin!

Helmikuun yritysvierailu Majakkatalolla

Vuoden ensimmäinen yritysvierailu korkattiin 2.2. kun suuntasimme vierailulle Pohjoisen Yhteisöjen Tuki - Majakka ry:lle Kemiin. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori ja koejäsenemme Sini Hölttä kertoi työstään ja yhdistyksen toiminnasta. Paljastui, että toimija on vähän kuin kaikkien alueen yhdistysten äiti, joka auttaa melkein missä asiassa tahansa! Saimme kattavan katsauksen toiminta-alueemme vilkkaasta yhdistystoiminnasta ja mahtavaa näkökulmaa verkostoitumiseen ja yhteistyöhön muiden alueen toimijoiden kanssa. Tämä oli hyvä startti vuoden yritysvierailuille!
 

Haku auki

Haku projektipäälliköksi MLNKK tuleviin projekteihin

Haluatko oppia tekemällä? Meri-Lapin nuorkauppakamarin mielenkiintoiset projektit tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kartuttaa kokemusta ja kehittää omaa osaamista. Samalla saat merkinnän CV:hen, josta voi olla ylpeä. 
 
Meri-Lapin nuorkauppakamarissa on haettavana seuraavat tehtävät:
 
Kesähiihtojen MM-kisat - projektipäällikkö. Haku päättyy 27.2.2015
Vuoden Nuori Johtaja - projektipäällikkö. Haku päättyy 27.2.2015
Tuottava Idea - projektipäällikkö. Haku päättyy 27.2.2015
Vuoden Positiivisin Lounais-Lappilainen - projektipäällikkö. 10.4.2015
 
Tehtävä voidaan myös jakaa kahden hakijan kesken.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 JCI Meri-Lappi, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp