Copy
JCI Meri-Lappi Uutiskirje Nuora 9/2015
View this email in your browser

Puheenjohtajan terveiset.

Syystuulet puhaltavat tuoden vuoden jännitysmomenttia eli vaalikokousta lähemmäs ja lähemmäs... Pian selviää, ketkä ovat Meri-Lapin Nuorkauppakamarin ensi vuoden tekijät! Vielä ehtii hypätä pöydälle eli asettua ehdolle ja toki ehdolle ehtii asettua myös itse h-hetkellä vaalikokouksessakin. Mikäli jokin virka kiinnostaa, muttet ole varma uskallatko alkaa hommaan, kysäise vaikka nykyiseltä viranhaltijalta hänen kokemuksistaan. Ennen vaalikokousta kokoonnutaan kuitenkin sushien ja Start-koulutuksen merkeissä Japani-iltaan, nähdään siellä! Sayōnara!

 
Terveisin, PRES 2015 Liisa Koivisto
 

Tulevat tapahtumat

Tsekkaa tästä kalenteriisi tulevat tapahtumat:

 • 19.9. Japani-kansainvälisyysilta ja Start-koulutus klo 19 Startin tulee vetämään aluejohtaja Päivi Karkkola!
 • 19.9. Admin-koulutus Kajaanissa, järjestäjänä Kajaanin nkk.
 • 19.-20.9. NKK Goes 2 Tyrnävä
 • 24.9. klo 8.30-16 Hätäensiapukurssi Oulussa
 • 1.10. klo 19 Vaalikokous
 • 9.-10.10. Kohti Korkeuksia kansallinen vaalikokous, Levi
 • 23.-24.10. Kehity Kouluttajana -koulutus Oulussa.
 • 27.10. Boulderointi-ilta klo 18.30, Tornio
 • 14.11. Pikkujoulut & Pukeutumiskoulutus klo 18-20
 • 27.-29.11.2015 Hallitusakatemia, Raahe
 • 11.12. JCI Active Citizen Day

19.9. Kansainvälisyysilta (+ Start koulutus) Japani-teemalla

19.9. Japani-kansainvälisyysilta ja Start-koulutus klo 19. Startin tulee vetämään aluejohtaja Päivi Karkkola! Japani-teeman mukaan teemme yhdessä susheja ja herkuista nautiskellessamme illan emäntä Jaana kertoo kokemuksia Japanin reissultaan. Luvassa on myös tiukka pingisskaba, onhan pingis japanilaisten rakastama laji!

Tervetuloa viettämään kansainvälistä iltaa osoitteeseen Allunkatu 8, Kemi. Ota mukaan omat lempijuomasi, niin ilta kuluu rattoisasti. Kutsu on avec. Ilmoittautumiset, erityisruokavaliot ja yöpymisvaraukset keskiviikkoon 16.9. mennessä jaanasusanna.kupiainen@gmail.com.

 

24.9. klo 8.30-16 Hätäensiapukurssi Oulussa.


JC-hinta 80e. Ilmoittautuminen: http://tinyurl.com/tervisEA2015 Järjestäjänä Oulun Tervaporvarien Nkk.
 

23.-24.10. Kehity Kouluttajana -koulutus Oulussa.

Koulutuksen hinta on 35 euroa. Perjantaina koulutus alkaa klo 16 ja lauantaina klo 10. Kouluttajina Mari Viirelä ja Sanna-Riikka Hakio. Järjestäjänä Oulun Tervaporvarien nkk. Ilmoittautumiset kehiin osoitteessa http://tinyurl.com/kehitykouluttajana2015

27.10. Boulderointi-ilta

Hei kaikki kiipeilystä kiinnostuneet! Boulderointi-ilta 27.10 tiistaina klo 18.30- 21.00 TornionKamppailu-ja kiipeily keskuksessa (Teollisuuskatu 10 J7 Torpin Monitoimitalo). Tarvitset mukavat kiipeily vaatteet sekä 5€ osallistumismaksun. Ilmottautumiset: leenukka.filpus@hotmail.com

Boulderointi-kiipeilyseinä, jossa keskitytään voiman ja ketteryyden parantamiseen kiipeilemällä ilman varmistusköyttä matalalla. Boulderointipaikan alla on patja turvaamassa putoamista

14.11. Pikkujoulut & Pukeutumiskoulutus klo 18-20

Pukeutumiskoulutusta luvassa 14.11 klo 18.00-20.00 La Perle myymälässä, Kauppakeskus Rajalla, toisessa kerroksessa. Tarkoituksena on syventyä pikkujoulumuotiin, niin naisille kuin miehille. Myös kuinka pienillä muutoksilla, saat kätevästi muutettua päivävaatteen iltavaatteeksi. Säihkettä ja glamouria luvassa. Tervetuloa!

Pukeutumiskoulutuksen jälkeen siirrytään pikkujouluihin Katrin kotiin Korkeantielle Tornion Alaraumolle. Pikkujoulut nyyttäriperiaatteella. Ilmoittautumiset Katrille (katri.juutinen@gmail.com) tai Leena-Maijalle (leenukka.filpus@hotmail.com)

Huom! Meri-Lapi Trokaus ja Dokaus kokoontunee illan aikana. 

27.-29.11. Hallitusakatemia Raahessa

Hallitusakatemia alue D:n vuoden 2016 hallitusten jäsenille järjestetään 27.-29.11. Raahessa. Koulutusviikonloppu valmistaa ensi vuoden tekijöitä tuleviin hallitusvirkoihin sekä antaa mahdollisuuden tutustua samaa virkaa tekeviin kollegoihin ja saada tukea viran hoitamiseen. Hallitusakatemia ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava hallitusvirkoihin hakeutuneille.

Muuta asiaa:

Kamarin osoite muuttuu 1.11.2015 sihteerin muuttaessa.


Uusi osoite on Meri-Lapin Nuorkauppakamari ry c/o Katri Juutinen, Korkeantie, 95420 Tornio. Talon numero ilmoitetaan myöhemmin.

Menneet tapahtumat:

Tällä hetkellä ei ole menneitä tapahtumia tiedotettavaksi.

Haku auki

Projektipäälliköitä haussa! Päivä Johtajana 2015, Joulupuu 2015, Vuoden Palvelija 2015 ja Lastentapahtuma 2016 kaipaavat vetäjiä!

Päivä johtajana -tempauksissa johtajat ympäri Suomea ottavat nuoria mukaansa seuraamaan yhtä tavallista johtajan työpäivää. Tämä tuo nuorille johtajan arjen lähemmäksi ja parantaa myös mahdollisuuksia saada kesätyötä ja muita kontakteja työelämään.

Astu esiin ja hae projektipäälliköksi Meri-Lapin Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana 2015 projektiin. Projektipäällikkö ja projektiryhmä kontaktoi sekä johtajat että opiskelijat ja saattaa heidät yhteen yhden päivän ajaksi. Toteutus loka-marraskuussa.

Joulupuu on valtakunnallinen Nuorkauppakamarit ry:n vuosittain järjestämä hyväntekeväisyyskampanja. Kampanjassa kerätään joululahjoja oman alueen lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä jopa kokonaan ilman lahjoja. Tule mukaan tekemään hyvää alueellasi ja ilmoittaudu ehdolle projektipäällikön saapikkaisiin! Toteutus loka-joulukuussa.

Vuoden Palvelija 2015 -projektissa etsitään asiakaspalvelijaa joka ansaitsee erityiskiitokset tekemästään työstä. Vuoden palvelija on perinteisesti henkilö, joka palvelee asiakkaitaan pyyteettömästi ja hymy huulillaan. Hae projektipäälliköksi tähän taatusti hyvän mielen projektiin. Toteutus loka-joulukuussa. Vuoden palvelija julkistetaan 11.12.

Lastentapahtuma Liikkuen Leikkien on kamarimme oma ns. rahaprojekti. Lastentapahtuma järjestetään helmikuussa 2016 neljättä kertaa. Projektipäällikkö ja projektiryhmä saavat kolmen vuoden ajalta kerätyt kokemukset tapahtuman suunnittelun pohjaksi. Tässä hieno mahdollisuus päästä oppimaan vetämällä hieman pidempää ja isompaa projektia.

Kaikkiin projekteihin hakuaikaa on perjantaihin 2.10. asti. Hakemukset Riikka Juntille: riikka.juntti@gmail.com.

 
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 JCI Meri-Lappi, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp