Copy
JCI Meri-Lappi Uutiskirje Nuora 6/2015
View this email in your browser

Puheenjohtajan terveiset.

Nyt se on sitten kesä - tulla tupsahti taas nurkan takaa yllättäen! Kenenkään ei tarvitse kuitenkaan kesällä ihmetellä, mitähän sitä tekisi, kun näitä meidän kamarin tulevia tapahtumia on tässä uutiskirjeessä ihan kunnon lista :D Tulehan siis mukaan kamarihommiin: kimpassa on kivempaa, niinkuin täällä D-alueella sanotaan!

Terveisin, PRES 2015 Liisa Koivisto
 

Tulevat tapahtumat

Tsekkaa tästä kalenteriisi tulevat tapahtumat:

 • 9.-10.6. Barents Reunion ja JCI Get-Together
 • 11.6. klo 18 Kesähiihtopaltsu, Kemin sisäsatama
 • 16.6. klo 18 Kesähiihtopaltsu, Kemin sisäsatama
 • 16.6. klo 19 Ideointi-ilta, Kahvila Chill Out, Kemi
 • 24.6. Kesähiihtopaltsu
 • 5.7. Kesähiihdon MM-kisat, Kemin sisäsatama.
 • 11.7. Kesähiihdon karonkka
 • 18.7. Pressan sauna klo 14
 • 8.8. Elokuun kuutamo
 • 20.-23.8. JCI Nordic Inspiration Conference
 • 29.8. Alue D BBQ, Kajaani

9.-10.6. Barents Reunion ja JCI Get-Together


JCI Meri-Lappi järjestää Nuorkauppakamareiden tapaamisen Barents Reunionin yhteydessä 9.-10. kesäkuuta. JCI-tapaaminen on ennen varsinaisen ohjelman alkua Joentalolla klo 9:45 Luentosalissa 3. Tapaamiseen on osallistumassa myös muutamia yrittäjiä Lapin alueelta. Tarkoitus on tutustua toisiimme ja päivittää ajankohtaisia kuulumisia.

Toinen tapaaminen on Park Hotel Tornion Aino ravintolassa ennen iltatilaisuuden alkua 9.6. klo 19.

Paikka: Joentalo, Kivirannantie 13–15, 95410 Tornio ja Park Hotel Tornio, Itäranta 4, 95400 Tornio
Barents Reunioniin voit tutustua osoitteessa: www.barentsreunion.com​

Lisätietoja saat myös INT Riikka Juntti, riikka.juntti@gmail.com
 

16.6. klo 19 Ideointi-ilta, Kahvila Chill Out, Kemi

Toukokuussa NP Johannan Lundan kävi pitämässä meille Vaikuttavaa nuorkauppakamaritoimintaa -koulutuksen, jonka jälkeen erityisesti koejäseniltämme nousi toive ideointi-illasta. Sellaisesta illasta, jolloin hulluimmatkin ideat uskalletaan sanoa ääneen. Joten nyt kaikki hullut ja ei-hullut, täällä annetaan ideoille siivet!

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 14.6. mennessä LOM Leena-Maija Filpukselle,  leenukka.filpus@hotmail.com

5.7. Kesähiihdot


Voit osallistua tapahtuman suunnitteluun ja järjestämiseen. Tule palaveriin tai ilmoittaudu projektipäällikkö Katrille. Paljon on asioita, joita voi hoitaa kotoa puhelimella ja sähköpostillakin.

Terveisin projektipäällikkö Katri Juutinen, katri.juutinen@gmail.com

Tue kesähiihtoja peukuttamalla

Kesähiihdon MM-kisat 2015 lähestyy! Helsingin Energia jakaa 10 x 3000 euroa tapahtuma-avustuksia tänä kesänä. Kesähiihdot kisaavat avustuksesta. Käy heidän sivuilla peukuttamassa meidän hakemusta päivittäin! https://www.helen.fi/kampanjat/kaupunkienergiaa/ Peukutukset ovat tärkein kriteeri avustuksen saamiseen.

18.7. klo 14 Pressan sauna

Perinteiden mukaan pressa järjestää kesäisin saunaillan kamarilaisille ja tänä vuonna olette tervetulleita maaseudun rauhaan Ylitorniolle, tunnelmalliselle Koivistonpään vanhalle koululle ja sen harvinaiseen saunaan. Klo 14-18 tilaisuus on koko perheelle avoin ja klo 18 alkaen K-18. Koululla voi myös yöpyä. Kutsua tarkempine ohjeineen tulee sähköpostitse.
Terveisin PRES Liisa Koivisto

8.8 Elokuun kuutamo

Tämän hetkiset koejäsenet järjestävät muille ohjelmaa, joka on yllätys!  Kaikki varaamaan vapaa tuokio kuutamolle!

Lisätietoja Leena-Maija Filpus, LOM
leenukka.filpus@hotmail.com

20.-23.8. Twinning -tapahtuma, Tallinnassa

Kamarimme järjestää twinning eli ystävyyskamaritapaaminen tartolaisen JCI Toomemäen kanssa elokuisessa Tallinnassa JCI Nordic Inspiration Conferencen yhteydessä.

Lisätietoja INT Riikka Juntti, riikka.juntti@gmail.com

29.8. Alue D BBQ, Kajaani

Kajaanin Nuorkauppakamari isännöi Alue D BBQ-kisoja lauantaina 29.8.2015. BBQ-kisojen näyttämönä toimii tunnelmallinen Eino Leino -talon pihamaa ja lato Paltaniemen kylällä Oulunjärven rannalla.Lisätietoja näistä tulisista grillikilpailuista löydätFacebookista.
Ilmoittautumiset hannu.lukkarinen@gmail.com Tapahtuman järjestää Kajaanin Nuorkauppakamari ry

Lue lisää ja käy tykkäämässä Facebookissa

Kohti korkeuksia – Juhlavuoden SNKK:n Vaalikokous Levillä 9.-10.10.2015

Tarjolla vaalihumua, historian havinaa ja koulutuksia ripauksella Lapin eksotiikkaa.

Suomen Nuorkauppakamareiden Vaalikokous 2015 vietetään Levillä 9.-10.10.2015. Meri-Lapin Nuorkauppakamari on mukana järjestämässä kokousta yhdessä Oulun, Oulun Terwaporvarien, Liminganlahden, Kuusamon ja Rovaniemen Nuorkauppakamareiden kanssa. Kokouksen teeman mukaisesti osallistujat viedään paitsi maantieteellisesti, myös uuden oppimisen myötä kohti korkeuksia.

Kokouspaketin hinta on alkaen 230€. Rekisteröityminen tapahtuu osoitteessa www.vaalikokous.fi.

Lue lisää Meri-Lapin nuorkauppakamarin uutisista

D Cup Golf, Siilinjärven osakilpailu

Alue D:llä kisataan vuosittain alueen golf-mestaruudesta D-Cupissa, jossa on neljä osakilpailua. Ensimmäinen osakilpailu on Siilinjärvellä Vanhan Tarinan kentällä 4.7.2015 ja kilpailun jälkeen ehtii mainiosti suoriutua illaksi Kuopion Nuorkauppakamarin järjestämälle Kaljavesj’ risteilylle (Lue lisää Facebookista) Kuopion satamaan. Sitovat ilmoittautumiset Siilinjärven osakilpailuun ja lisätietoa 26.6 mennessä olehtola@gmail.com. Muut osakilpailut ovat Liminganlahti heinä-elokuun vaihteessa, Kajaani 30.8. ja Tahko 19.9. Lisätietoja Alue D:n kalenterista: http://d.nuorkauppakamarit.fi/calendar/ 
 

Uudet koejäsenet:

Kesäkuun hallituksen kokouksessa valitsimme koejäseneksemme Teija-Liisa Paanasen. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kuulumisia

Pres-akatemia, Espoo


 

PRES-Akatemia järjestettiin 22.5.-24.5.2015 Espoon Korpilammella ja viikonlopun teemana oli Stand up - and make an Impact. Perjantaina nähtiin lukuisia pöydälle nousuja eli ehdokkaaksi asettumisia alue- ja kansallisiin virkoihin ja erityisesti meidän alueemme eli alue D oli erityisen aktiivinen, hyvä Iso Dee!! Meidän kamarista pöydälle hyppäsi Päivi Karkkola, IPP eli edellisen vuoden pressa ja Aluejohtaja alue D, joka hakee GLC:n eli lainopillisen neuvonantajan virkaa Keskusliittoon. Upeaa Päivi ja onnea kisaan! Viikonlopun aikana tulevan vuoden pressat eli DP:t suunnittelivat SNKK:n strategiaa kun taas nykyiset pressat kävivät läpi Johtamisen 360 monitahoarviointia, jossa heidän johtamistaitojaan arvioivat heidän oma hallituksensa, pressakollegansa ja aluejohtaja. Viihteestä vastasi Stand-up koomikko Niko Kivelä ja kamarilaisten omat hulvattomat esitykset. Kokoushotellista pääsi myös kuohuva loppumaan.

Uutta

Aluekunniajäsenyys

Alue D on ottanut käyttöön aluekunniajäsenyyden. Aluekunniajäsenyyttä voi lähtökohtaisesti hakea jäsenelle, joka on ollut vähintään 3 vuotta Alue D Tuki ry:n jäsenkamarin jäsenenä. Aluekunniajäsenyys voidaan myöntää Alue D Tuki ry:n jäsenkamarin hakemuksesta henkilölle, joka on aktiivisesti ja epäitsekkäästi toiminut kamaritoiminnan sekä erityisesti Alue D:n hyväksi kehittäessään osaamistaan ja aluetoimintaa toimien aktiivisesti eri viroissa ja kouluttajana.  Aluekunniajäsenyys oikeuttaa osallistumaan Alueella D:llä järjestettäviin aluetapahtumiin.

Haku auki

Kiinnostaisiko sinua etsiä Vuoden nuorta johtajaa?

Suomen Nuorkauppakamarit ry on jo vuodesta 2007 järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja -kilpailua. Kilpailussa etsitään alle 40-vuotiasta johtajaa, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti.

Vuoden Nuori Johtaja kantaa vastuun sekä asioista että ihmisistä. Hän johtaa organisaatiotaan kestävällä tavalla ja on esimiestaidoillaan luonut työpaikalleen hyvän ja kannustavan ilmapiirin. Vuoden Nuori Johtaja kohtaa haasteet ja osaa toimia esimiehenä vaikeissakin tilanteissa. Hänen johtamisensa perustuu luottamukseen ja hän edistää kulttuuria, jossa virheistä opitaan. Hän myös ylläpitää sekä omaa että työntekijöidensä osaamista.

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailussa menestyy sellainen nuori johtaja, jolla on kunnianhimoisia tavoitteita ja joka pyrkii johtamisellaan muovaamaan tulevaisuutta.

Ilmoita halukkuutesi Nuori Johtaja -kilpailun projektipäälliköksi tai ehdota sopivaa ehdokasta INT Riikka Juntille osoitteeseen riikka.juntti@gmail.com

Lisätietoja: http://nuorijohtaja.fi/

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 JCI Meri-Lappi, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp