Copy
Kære nyhedsbrevslæsere                                                               Silkeborg juni 2017  
Sommeren står for døren, og min live aktivitet er ikke særlig stor de næste par måneder. I den senere tid har jeg mest været på kontoret. Alle jobs i efteråret er ved at være på plads, og turplanen på kristianlilholt.dk vil om ikke så længe være fuldt opdateret. Der har været bud efter alle kategorier af mine aktiviteter, fra foredrag, hvor jeg er alene afsted, over trio, trio + og Kur Uden Ord, til de 'store' koncerter, hvor vi er 8 m/k på scenen. Det er skønt med disse forskellige udfordringer.

Jeg har også været lidt i studiet, hvor vi har arbejdet med flere af de tyske sange. Jeg nævnte i forrige nyhedsbrev, at jeg er begyndt at samarbejde med nogle tyske tekstforfattere, og det er rigtig sjovt at prøve noget nyt. Faktisk spillede vi en af disse tyske sange 'Alles Für Immer' ved maratonkoncerterne i Esbjerg og Nykøbing F., og I sang så fremragende med på omkvædet. Ingen sprogproblemer dér.

For et par dage siden gjorde vi en demo færdig til en dejlig popsang, der hedder 'Ich Weiss Es Ist War'. For at få en fornuftig vokal på, tog Frede og jeg hjem til 'mor' Ida, og lavede hendes udhus om til et interimistisk studie. Hun har endnu ikke så let ved at slippe hjemmefra i utide pga den bette. Sangen er sendt afsted til tyskerne. Jeg håber de kan lide den, og har lyst til at arbejde videre med den. På billedet herunder kan I se det skønne mobilstudie i funktion.
 
I starten af maj var jeg inviteret til at holde et oplæg ved et møde i Nykøbing Mors omkring de positive winwin muligheder i samarbejdet mellem erhversliv og kunst - et felt jeg har arbejdet en del i de sidste 10 år. Efter mødet blev jeg inviteret på Sallingsund Færgekro, hvor jeg aldrig før har været. Dejligt sted med en skøn have, hvor de mærkeligt nok aldrig har holdt koncerter. Haven er som skabt til det. Let opad skrånende bagved kroen med en dejlig udsigt over kro, bro og fjord. Mit entreprenør gén gik igang, og nu forfølger vi den spontane idé, og afholder en trio koncert i haven d. 25. juni kl. 14.30. Ring til kroen 97720088 og reserver en plads, hvis I har l lyst til at være med. Medbring tæppe, pude eller stol, og slå jer ned i græsset. Selvom vi regner med godt vejr, har vi dog et telt, vi kan rykke ind i, hvis vorherre alligevel ikke er til at arbejde med på dagen.
Det vil da være skønt, hvis vi kan starte en tradition med en årlig sommerkoncert i haven på Sallingsund Færgekro.
Jeg vender tilbage med mere info om kommende koncerter - og hvad jeg ellers går og roder med - . Dog må jeg lige nævne noget af det, jeg glæder mig allermest til her i efteråret, nemlig at komme 'hjem' til Aalborg og spille en maratonkoncert med det store hold i den store sal i det nye fine 'Musikkens Hus' på havnefronten den 4. oktober. Rigtig mange tråde i mit liv, både musikalske og menneskelige, vil givetvis blive samlet den aften. Koncerten er netop sat i salg på musikkenshus.dk
http://www.musikkenshus.dk/kalender/kristian-lilholt-2017/

Kan I nyde den lyse tid, til vi høres ved igen! Husk at '2016' bogen med de 2 nye musikalbum stadig er nemmest at få fat i ved at maile til mig på kristianlilholt@gmail.com

De bedste musikalske hilsner
Kristian
Copyright © 2017 Mikjaer Hosting ApS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp