Copy
View this email in your browser
Kære nyhedsbrevslæsere                                            Silkeborg december 2017

Endnu et år er ved at være gået, og jeg sidder i mit 'kontorkøkken' og kigger ud på et dejligt solskinsvejr, der for en sjælden gangs skyld synes stabilt i nogle timer. For mit vedkommende er der ikke flere deciderede live koncerter i 2017.
Jeg har en times solo indhop ved Morsø Kommunes afskedsreception for den afgående kommunalbestyrelse her den 15. dec. i Musikværket i Nykøbing, men ellers er der pause, indtil vi tager step 2 i bestræbelserne på at starte en tradition med en nytårskoncert i Tvilum Klosterkirke den første søndag i det nye år. Denne gang bliver det derfor søndag den 7. januar 2018 kl. 16.
Sidste år var der helt og aldeles udsolgt, så er I interesserede i at være med i den nye 'tradition', så kontakt Fårvang Brugs 86 87 10 19, som er det eneste sted, billetterne sælges fra.
En del af de sidste koncerter her i 2017 har været kirkekoncerter, og jeg har sagt det før og vil sige det igen: vi elsker at spille i kirker. Der opstår en ganske særlig stemning ved disse koncerter, og det har publikum også fundet ud af. Koncerterne har været mere end velbesøgte, og i et par tilfælde måtte nogen desværre gå forgæves.
På Lolland har vi for 10. år i træk spillet i en af øens kirker, og vi fejrede dette jubilæum i den vidunderligt smukke Kettinge Kirke, under hvis smukt dekorerede hvælvinger man kun kan spille andægtigt og åndfuldt.
Vi spillede også for første gang i mange år i omegnen af Holstebro, og måske er det lidt for længe siden, vi sidst var på de kanter. I hvert fald fandt  325 mennesker vej til den fine landsbykirke i Borbjerg.
Vi har også haft en dejlig aften i den lille, helt udsolgte kirke i Øster Bjerregrav.
Vi takker ydmygt for den store interesse, og håber at vi har sendt publikum hjem både beriget og berørt. billeder herunder: Kettinge Kirke

Nogle kan ikke se det fede i det liv, jeg lever, med de mange køreture til og fra koncerter. Men sådan en nat, efter en dejlig koncert i Kettinge Kirke - med hyggeligt privat selskab før og efter - føler jeg det faktisk som en gave at kunne køre hjem sådan en stjerneklar vinternat, hvor supermånen sender sit strålende lys ud over vores lille land. Det var sjældent smukt at køre op langs Guldborgsund til Nykøbing F, for senere at krydse broerne over både Storstrømmen, Storebælt og Lillebælt, og små 4 timer senere køre ind på ‘Farmen’ i det midtjyske - hvor hestene stod i foldene ganske tydeligt oplyst i det klare månelys - tage skidragten på og gå en nattefuldmånetur med hundene i den frostklare luft.

På sådanne lange køreture bliver en del tankestof vendt, der bliver arbejdet med ny musik inde i hovedet, og ikke mindst lyttet en masse musik. Jeg var omkring udvalgte numre med Gnags, Tina Dicow, CV Jørgensen, Crowded House, Kajsa Vala, Dave Gruisin, Derek Trucks, Springsteen, Vulpeck, Aske Jacoby, mfl. afsluttende med 2 af de überfedeste sange med et af mine all time favorit bands Procul Harum - ‘Nothing But The Truth’ og ‘As Strong As Samson’. Lucky Me!!

Vi glæder os alle sammen til at fortsætte en anden tradition, nemlig den årlige koncert i uge 3 i Margrethekirken i Fuengirola på Costa del Sol. Det er altså en pivhyggelig måde at starte sæsonen op på. Som regel er vejret ganske strålende, og det er skønt at kunne øve udendørs på terrassen. I år er det 6. gang i streg vi spiller i kirken - denne gang den 18. januar. Efter et par års fødsels og barsels orlov, tager Ida igen med derned sammen med Lasse, Tine, Frede og jeg.
billedet herunder: typisk januarmorgen i Malaga
Det glæder mig også, at vi har fået arrangeret et par KUR UDEN ORD seancer udenfor Silkeborg i det nye år - i Bangs Have, Maribo 25. marts og Musikværket, Nykøbing Mors 8. april. Jeg håber, at folk på Lolland og Mors tager imod dette tilbud, og får prøvet denne ret unikke koncertform.
Derudover går jeg stadig og roder med de tyske sange, og det hygger jeg mig vældigt med. Det går faktisk fint, og er jeg heldig, rammer den første af disse sange det tyske marked i det nye år.
Kan I nu have en god jul og et fredfyldt nytår, og så håber jeg, at vi ses og høres ved ude i fædrelandet. En foreløbig turplan for starten af det nye år, vil snarest være tilgængelig på www.kristianlilholt.dk - I kan også følge med på https:// www.facebook.com/kristianlilholt/ - eller kontakte mig på kristianlilholt@gmail.com 

De bedste musikalske hilsner
Kristian
Copyright © 2017 Mikjaer Hosting ApS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp