Copy
View this email in your browser
Kære nyhedsbrevslæsere                                                         Silkeborg august 2018

Wow for en sommer vi har haft - og stadig har - ! Det er bare mega dejligt at befinde sig i den tilstand, som vi oftest tager sydpå for at opleve, nemlig at man hver dag bare kan regne med, at vejret er lige så varmt og solrigt som i går. All you need is shorts, håndklæde og noget vand i rimelig nærhed, til at svømme i eller drikke af.
Inden jeg i slutningen af maj måned stak af på en lille ferie til New York, var det skønt at lufte det 'store hold' på Jelling Festivalen. Festivalen havde 30 års jubilæum, og da jeg faktisk spillede solo på den allerførste af slagsen i 1989 - og i øvrigt har spillet der mange gange både med Lilholt Band og i eget navn - blev jeg inviteret med til jubilæet. Tine kunne ikke være med den dag, så vi inviterede harmonika virtuosen Emir Bosnjak med i stedet. Sidst vi spillede sammen med Emir, var ved 'Stille Flyder Livet' showet i 2013. På billedet herunder er vi igang på den store scene - fv. mig, Frede, Ida, Jakob, Lasse, Emir & Kajsa.
Og så gik turen ellers til NY, som tog imod med temperaturer over 30 gr. En forsmag på resten af sommeren hjemme i Danmark!! Turen blev en blanding af at være turist og møde mennesker. Fx havde jeg et fint møde med kulturattachéen på det danske generalkonsulat omkring LAND til amerikanere med danish family roots.  Og ikke mindst fik jeg besøgt Laura, som siden et besøg i Danmark omkring 1990, hvor hun fik foræret et eksemplar af ChairInAir, har været min største fan 'over there'.
Laura bor upstate NY i nærheden af byen Ithaca. Det var såå fint endelig at møde hende, og hyggeligt at blive vist rundt i hendes verden omkring the Finger Lakes med kløfter og vandfald, The Cornell University, den lokale pub osv osv. Og selvfølgelig snakkede vi også om muligheden for at lave nogle koncerter, både LAND og KUR. Såå - who knows, perhaps, maybe?!?
Billederne herunder er af det nye World Trade Tower by night set fra the Hudson River waterfront, 'min' gade i Chelsea og et af vandfaldene omkring Ithaca.
Efter sommerens spredte, men altid hyggelige og velbesøgte spilletraditioner i Kurts Have i Blokhus, Nordby Kirke Samsø og Vorde Kirke ved Hjarbæk skruer vi stille og roligt op for aktiviteterne. I dette efterår er der en del at vælge imellem, hvis I har lyst til at være med. I kan altid checke turplanen på www.kristianlilholt.dk - men ellers kan jeg lige nævne de 2 KUR UDEN ORD på Silkeborg Bad her 12. og 13. august. Der er endnu nogle få pladser tilbage begge dage, men I skal nok ikke tøve for længe med at reservere, hvis I gerne vil prøve en KUR. http://www.silkeborgbad.dk/det-sker.html

22. august holder Carsten Frank og jeg en hyggesnakkemusikmaleri aften med 'Farvetoner' i Kedelhuset i Silkeborg. Vi kommer bagom vores samarbejde og gensidige inspiration, og vi svarer så godt vi kan på alle de spørgsmål I måtte have, og jeg illustrerer en hel del musikalsk undervejs.
http://www.kedelhuset.com/arrangementer/farvetoner-med-frank-lilholt

Billedet herunder er fra Vorde Kirke, hvor jeg er iført min fine IthacaTshirt - en gave fra Laura!! 
Sammen med Ida og Lasse spiller jeg til Folkemødet på Mors lørdag den 25. august kl. 11. hvis nogen af jer er på de kanter. Jeg ved ikke lige, hvad scenen hedder, hvor vi skal spille, men det finder både jeg og I nok ud af.

31. august kl. 20 indvier jeg med det 'store' hold en ny friluftsscene i Hjallerup. Det glæder vi os til. Det er altid fedt at spille med lidt 'muskel og volumen' ude i fri luft. 
http://hjallerup-musikforening.dk/Shop/billetter/christian-lilholt/default.aspx

Sidste opfordring i denne omgang er omkring koncerten med det store hold og gæster på hjemmebane i Jysk Musik & Teaterhus i Silkeborg 22. september. Til min 60 års fødselsdags koncert samme sted, gik en del forgæves, så få fat i en billet, hvis I gerne vil opleve ny LAND musik og nogle af de nye tyske sange blandet med udvalgte ting fra bagkataloget. Og husk, at hvis I har et ønske om at høre et bestemt nummer live, så send mig en mail. Der er kommet en del forslag, som vi vil spille, deriblandt 2 sange, som vi aldrig tidligere har spillet live. Det skal nok blive sjovt.
http://www.jmts.dk/arrangementer/kristian-lilholt-mfl

Mit mål med denne - forhåbentligt fremover årlige - koncert i JMTS er at komme rundt i en masse varieret og vedkommende 'menneskemusik', ganske ligesom - uden sammenligning i øvrigt - Poul Simon gjorde ved hans farvel koncert i Royal Arena for nylig. For min skyld kunne han været blevet ved meget længere end de 3 timer, fordi det bare er fed musik, der klarer sig ganske udmærket uden ild, røg, laserlys og andet lir!! I like!!
På billedet her sidder vi efter koncerten i Vorde Kirke og mediterer over den smukke udsigt over Hjarbæk Fjord. Margit og Jens, som har arrangeret koncerterne sidste år og i år, inviterede gæstfrit på et glas på terrassen. Et af sommerens skønne øjeblikke.

I løbet af de næste par uger sniger hverdagen sig ind på de fleste af os, og vi begynder at forholde os til, hvad der sker ude i virkeligheden. Jeg håber vi ses derude i den musikalske af slagsen her i sensommeren.
Hav det godt så længe.
De bedste musikalske hilsner
Kristian


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mikjaer Hosting ApS · Birk Centerpark 40 · Herning 7400 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp