Copy
View this email in your browser
Kære Nyhedsbrevslæsere                                                 Silkeborg - september 2017

Ved midnatstid på molen i Hjarbæk havn sidder 2 mænd - Lasse og jeg - og nyder en af de lyse nætter efter et af sommerens små gyldne øjeblikke - koncerten vi spillede i den fine lille Vorde Kirke i starten af august. Kirken ligger så fint dér der på bakken udenfor Hjarbæk. 120 gæster var proppet ind, og Ida, Lasse og jeg måtte også rykke meget tæt sammen oppe ved korbuen. Stemningen var helt i top. I starten henvendte 'Hjarbæk Kulturuge' sig til mig, blot for at spørge om, om de måtte afspille noget fra LAND dvd'en, men efter lidt snak frem og tilbage - og en win win økonomisk model - endte det med, at det blev en livekoncert i kirken. En god beslutning, som faldt i publikums smag. Vi kunne have spillet 2 koncerter, så stor var interessen.
Det spæde efterår - vinterens gyldne vår, som Viggo Stuckenberg meget poetisk kaldte september - er over os, og for mig betyder det øget live aktivitet, og derfor er det jo pænt heldigt, at jeg faktisk rigtig godt kan lide at køre rundt i fædrelandet. Og der er dejlig meget at se frem til. Turplanen på www.kristianlilholt.dk er checket op, så kig lidt på den, og se om der er noget der kan friste.
Her i september er jeg startet ud med at holde nogle foredrag i Silkeborg, Hobro og Nyborg. Det kan jeg godt lide. En ganske anden oplevelse, som åbner op for mere nuancerede betragtninger omkring livet med musikken - og i det hele taget - og giver mulighed for at illustrere musikalsk på forskellig vis. Jeg opfordrer også publikum til at spørge om alt de måtte være nysgerrige omkring, og jeg svarer så ærligt jeg kan.
På billedet herunder er vi klar til at gå i gang med foredraget på 'Bastionen' i Nyborg.
En del af jer har efterlyst koncerter på Fyn, så det er da glædeligt, at trioen kommer til Otterup på Nordfyn den 30/9. Geværfabrikken hedder kulturhuset, og det er faktisk første gang, der afholdes koncert på stedet. Jeg håber, at I vil bakke op omkring dette fine initiativ. Her er et link til billetkøb: billetten.dk eller telefon: 7020 2096. Senere på året kommer trioen så også til Gudme Kirke ved Svendborg.
Forude venter også koncerterne med det 'store' hold i uge 40. Under den fine koncert vi afholdt i haven på Sallingsund Færgekro i juni - trio + Frede Panduro -, lovede jeg, at vi ville komme tilbage til Nykøbing Mors og spille med det store band. Det gør vi så tirsdag den 3. oktober på Musikværket. Interessen for vores 'debut' koncert på Mors var stor. Men der er ikke plads til helt så mange i Musikværket, så vil I have oplevelsen med, så skynd jer at ringe til 97721511 og reserver en plads.
Dagen efter i Musikkens Hus i Aalborg er der kun meget få billetter tilbage. Det bliver rigtig dejligt at komme 'hjem' til AA, og spille i en fyldt store sal i byens fine nye musikhus. Jeg voksede jo op i Aalborg, og boede i byen til jeg var 25. Så det bliver en rigtig Aalborg aften i Musikkens Hus. 
I Sønderborg 5. okt. er der pt ikke flere billetter i salg - men det kan være, at der bliver frigivet nogle stykker. I Vejle Musikteater 6. okt. er der stadig en del billetter at få. Ved koncerten i Vejle vil vi som bonus genopføre lidt fra det store 'Stille Flyder Livet' show, som jeg var idé - og - musikalsk bagmand på i 2013.
Jeg håber, at I finder vej til de koncerter eller foredrag, som I har lyst til at opleve.
Kan I have det godt til vi høres ved igen!!
De bedste musikalske hilsner.
Kristian
Copyright © 2017 Mikjaer Hosting ApS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp