Copy
Editie #05 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Hebben jullie er ook weer zin in?

 
Na deze verschrikkelijke voetballoze weken kregen we afgelopen dinsdag dan toch eindelijk wat goed nieuws van onze premier. Kinderen t/m 12 jaar mogen namelijk weer gaan sporten in groepsverband. Wat betekent dat voor ons als Loenermark en wat zijn de richtlijnen die de komende weken gelden?
Lees verder »
 
 

Column: voetbaldroom

 
Een leuk artikel op internet over ons Lonapark.
Lees verder »
 
 

In Memoriam Jan Gorsseling

 
In Memoriam Jan Gorsseling Overleden 1 april 2020
Lees verder »
 
 

Contributie

 
Ondertussen ligt de vereniging alweer enige weken stil, en dat zal de komende tijd helaas ook zo blijven. Wat dat betreft volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio op de voet. Afgelopen week heeft het bestuur – op afstand – gekeken naar de impact op de financiën van de vereniging.
Lees verder »
 
 
Editie
#05 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
zondag 01-03-2020 Loenermark 2 behaalt overwinning na lange tijd zonder punten...
Vandaag was het eindelijk dan weer zover. Na een periode van stormen (Ciara, Dennis en Ellen) kon er dan eindelijk weer eens worden gevoetbald dit weekend. Toch waren de stormen toch nog ergens goed voor geweest, want de ziekenboeg was ondertussen al aardig leeg gestroomd. Dennis, Duncan en Tijs waren weer beschikbaar voor het 2e vandaag, alleen Matthew was nog geblesseerd aan zijn heup en was daardoor nog niet inzetbaar. Eindelijk weer eens een opstelling met wat te kiezen op verschillende posi...


Dit was misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen. We combineerden echt heel goed(in de rust werd al gesproken over tikitaka voetbal). We begonnen scherp en konden elkaar heel makkelijk vinden. Dat we uitliepen naar een 4-0 voorsprong was dan ook niet zo gek. De laatste minuten voor rust verloren we enkele duels en kon SML makkelijk door onze verdediging komen waardoor de ruststand 4-2 werd. In de tweede helft was er mede door enkele noodgedwongen wisselingen in de opstelling een heel ...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark