Copy
Editie #01 van 2021
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Corona-maatregelen en mogelijkheden per 14 december

 
Vandaag heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen gesteld om het Corona-virus in te dammen.
Lees verder »
 
 

KPN doneert aan onze G-Teams

 
Het is weer december en in deze maand doet mijn werkgever KPN graag wat extra’s in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees verder »
 
 

Loenermark koestert haar sponsoren

 
Door alle problemen rond het coronavirus en de daarmee gepaard gaande onzekerheden was het dit jaar onverstandig, maar vooral onverantwoordelijk een evenement voor onze sponsoren te organiseren.
Lees verder »
 
 

Samen Sterk: 't Ruifje doneert (update)

 
Vandaag hebben we de uitslag van de Samen Sterk actie van 't Ruifje binnengekregen.
Lees verder »
 
 

Functieboek

 
Leden van Loenermark verwachten dat zaken goed geregeld zijn. Het bestuur is daar verantwoordelijk voor maar zij kunnen dat zeker niet alleen. Daarvoor zijn alle leden nodig! De basis van een goed functionerende voetbalvereniging wordt gevormd door de vrijwilligers binnen een vereniging.
Lees verder »
 
 

Loenermark en van Binsbergen zoeken nieuwe uitdaging

 
Na vier jaar nemen Loenermark en hoofdtrainer Frank van Binsbergen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Ondanks het feit dat van Binsbergen het uitstekend naar de zin heeft bij Loenermark is hij zelf tot dit besluit gekomen. Van Binsbergen: "als ik besluit nu te verlengen hebben we het over een periode van ruim anderhalf jaar en dat vind ik lastig. Vier jaar is voldoende en daarom ben ik tot dit voor mij lastige besluit gekomen".
Lees verder »
 
 
Editie
#01 van 2021
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons

Dachten we vorige week nog dat we vandaag onze eerste drie punten konden pakken tegen het eveneens laag geklasseerde Diepenveen, bleek dat hun verzoek om in een lagere klasse te gaan spelen werd ingewilligd. Op de vraag of ze misschien wel een vriendschappelijk wedstrijdje kwamen spelen antwoorden ze positief, toen plots op Voetbal.nl de melding kwam te staan dat AZC JO13-2 in onze competitie was geplaatst. Goed, Diepenveen maar even afgezegd en benieuwd of we het tegen het uit de 3e klasse kome...


Op weg naar het veld waren de ogen meer op de lucht gericht dan dat we met de wedstrijd bezig waren. Vliegtuigen die opsteken, parachutisten die de weg naar beneden zochten. De waarschuwing 'wie tijdens de wedstrijd niet op het spel let, maar in de lucht staat te staren....die wordt gewisseld', werd goed in de oren geknoopt.  We starten goed en kwamen dan ook op voorsprong. Toch gingen we met een gelijke stand de rust in, want wat hadden we een moeite met hun snelle en behendige linkerflan...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2021 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark