Copy
Editie #07 van 2021
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Concept teamindelingen senioren 2021 - 2022

 
Na twee abrupt gestopte seizoenen kijken we vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen 2021 2022. In de afgelopen periode is er intensief overleg geweest met de betrokken leiders en daarmee zijn we gekomen tot een concept elftalindeling voor het nieuwe seizoen. Heb je nog vragen over de concept indeling meld je dan gerust bij je leider of bij 1 van de leden van de Technische Commissie Senioren. Voor nu al vast een fijne vakantie en voor straks weer heel veel voetbalplezier.
Lees verder »
 
 

Uit de bestuurskamer

 
Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.
Lees verder »
 
 

In Memoriam Jan Elijzen

 
In Memoriam Jan Elijzen Overleden 15 juni 2021
Lees verder »
 
 

Concept teamindelingen jeugd 2021 - 2022

 
Na een bewogen seizoen zonder al te veel wedstrijden zijn we bij Loenermark inmiddels bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2021-2022, waarin we hopelijk wel weer gewoon iedere zaterdag wedstrijden gaan spelen. De technisch jeugdcoördinatoren hebben zich de afgelopen weken gebogen over de teamindelingen. Het is een concept, want door nieuwe aanmeldingen of opzeggingen zouden de indelingen van een team kunnen worden aangepast.
Lees verder »
 
 

Geslaagde VoetGolf middag

 
In het kader van Nationale Voetbaldag op 12 juni werd het sportcomplex van Loenermark voor een dag omgetoverd tot een 12-holes voetgolfbaan. De activiteit werd georganiseerd voor leden en niet-leden van 5 tot en met 15 jaar en voor mensen met een beperking uit Loenen en omgeving. Ruim 50 enthousiaste voetgolfers waren van de partij!
Lees verder »
 
 

Contactgegevens juist?

 
De afgelopen tijd bleek dat veel adres- en emailgegevens niet juist zijn opgenomen in de ledenadministratie.
Lees verder »
 
 
Editie
#07 van 2021
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Loenermark JO13-1- VV Dieren JO13-2
De Corona maatregelen waren vandaag dusdanig versoepeld dat wij eindelijk weer veel ouders op ons sportpark mochten begroeten. De opkomst was groot en dat vonden onze spelers erg leuk. We schoten uit de startblokken en bleken al snel een maatje te groot voor een wel heel jong VV Dieren JO13-2 dat met het team voor volgend jaar speelde. Bij rust stond het al 7-0 in ons voordeel. Zoals wel vaker bij wedstrijden waarin het krachtsverschil te groot is gaan er bij de betere ploeg sommige spelers iet...

Dierensche Boys JO13-1 - Loenermark JO13-1
Vandaag schoten we uit de startblokken. We kwamen al snel op voorsprong. Het duurde niet lang of Dierensche Boys maakte gelijk. Vervolgens namen wij het heft weer in handen door na een snelle aanval op voorsprong te komen. Het spel golfde op en neer. Wij kregen een aantal kansen, waarbij er één door een aantal spelers van ons als doelpunt werd gezien maar de scheidsrechter oordeelde dat de bal niet over de lijn was. Wij hadden moeite met de snelheid van de Dierense aanvallers en wa...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2021 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark