Copy
Editie #12 van 2019
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

G-Voetbal scheidsrechter

 
G-voetbal valt binnen de KNVB niet meer weg te denken. Hoewel er veel overeenkomsten zijn met voetbal zoals wij dat allemaal kennen, bestaan er ten aanzien van G-voetbal ook verschillen. Bijvoorbeeld de omgang met spelers, omvang van het veld, de doelen, spelregels en de rol van teambegeleiders. Kortom: maatwerk voor voetballers met een beperking!
Lees verder »
 
 

Promohouse O23 competitie

 
Dit jaar neemt Loenermark weer deel aan een O23 competitie, de Promohouse O23 competitie. Nadat de 1e wedstrijd thuis met 7-1 werd gewonnen van Beekbergen O23 staat de volgende wedstrijd volgende week op het programma. Op dinsdag 3 december om 20:00 uur wordt er uit bij Columbia gespeeld tegen hun 23 team. Na de winterstop volgen er nog 2 wedstrijden. Op dinsdag 21-01-2020 uit naar Epe en op dinsdag 25-02-2020 thuis tegen Albatross.
Lees verder »
 
 

Uit de bestuurskamer

 
Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.
Lees verder »
 
 

Loenermark rookvrij

 
Na evaluatie met de Jeugd Commissie, is besloten, conform planning, om fase 2 door te voeren van Loenermark rookvrij. Per 1 januari 2020 is onze accommodatie tijdens wedstrijden en trainingen van de pupillen- en jeugd rookvrij.
Lees verder »
 
 

SponsorKliks opbrengst boven 500 EUR

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

Allemaal winnaars!

 
Vrijdag 15 november zijn de G-Toppers wezen zaalvoetballen in gymzaal de Kempe. We hadden aangeboden niet op het veld te trainen zodat de organisatie van het 45+ toernooi zoveel mogelijk teams kon uitnodigen. Een mooie samenwerking!
Lees verder »
 
 

Willem Klomp verrast: hij krijgt Dorpsparel Loenen 2019

 
Willem Klomp heeft gisteren (6 november: Red) de Dorpsparel Loenen 2019 gekregen. Deze onderscheiding gaat jaarlijks naar iemand die zich inzet voor het dorp. Klomp werd verrast met de bijbehorende trofee tijdens zijn biljartavond bij Loenermark. Willem Klomp heeft gisteren de Dorpsparel Loenen 2019 gekregen. Deze onderscheiding gaat jaarlijks naar iemand die zich inzet voor het dorp. Klomp werd verrast met de bijbehorende trofee tijdens zijn biljartavond bij Loenermark. Veel mensen waarmee Klomp vrijwilligers werk doet waren voor de gelegenheid naar de kantine van Loenermark gekomen om de uitreiking bij te wonen. In Loenen is Klomp bekend als een rustige man, die veel voor de gemeenschap doet. Hij heeft er de bijnaam ‘Joop van Dalen’. Jubileumboek Klomp verdiende zijn sporen onder meer bij de voetbalvereniging Loenermark. Hij vervulde er bestuursfuncties, was er scheidsrechter en schrijver van het jubileumboek. Klomp schrijft nog wekelijks een nabeschouwing op Facebook. Voor de Loenense Dialectclub was hij ook actief als toneelspeler en zijn conferences over het dorpsleven. Bij oudheidkundige vereniging De Marke is hij al 38 jaar bestuurslid en beheert de bibliotheek van de vereniging. Eenzame mensen Bij de RK Kerk in Loenen is Klomp op vele terreinen actief. Hij is koster, collectant en contactpersoon voor het kerkhof en de klussendag. Ook schrijft hij geregeld een overdenking in het contactblad van beide kerken. Klomp is ook vrijwilliger bij de hulpverleningsdienst Graag Gedaan. Hij bezoekt eenzame mensen en en rijdt ouderen . Loenen werd in 1976 verkozen tot Parel van Gelderland. De jury van de Gelderse stichting Ons Dorp Kan Schoner oordeelde dat jaar dat Loenen het predikaat Parel van Gelderland, als schoonste dorp, verdiende. In het kader van die uitverkiezing is de trofee Dorpsparel opgezet.
Lees verder »
 
 

130 jaar Nederlands Voetbal

 
In het seizoen 2019/2020 vieren wij dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. Een moment dat de KNVB niet zomaar voorbij willen laten gaan.
Lees verder »
 
 

De Marshoeve bedankt!

 
De familie Schoolderman heeft onze vereniging een tafelvoetbalspel geschonken. Bij hun was dit spel overbodig geworden en bij ons was het aan vervanging toe. Wij zijn er blij mee! Hartelijk dank.
Lees verder »
 
 

Toernooi bij vv Loenermark voor 45+ teams

 
Vrijdag 15 november vindt er bij Loenermark een voetbaltoernooi plaats voor 45+ teams. Loenermark heeft sinds een aantal jaren een team voor spelers die 45 jaar of ouder zijn. Voor de meesten is het spelen in de reguliere competitie op een groot veld niet meer te belopen en om toch actief te blijven spelen ze in dit team. Er wordt op een half veld gespeeld met 7 tegen 7.
Lees verder »
 
 
Editie
#12 van 2019
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
zondag 24-11-2019 Loenermark verliest van rode lantaarndrager...
Vandaag moest er aangetreden worden tegen Apeldoornse Boys 2, de nummer laatst in de competitie. Waar vooraf iedereen overtuigd was dat de punten in Loenen zouden blijven, zou achteraf toch niet zo simpel blijken... Door de afwezigheid van Matthew (moest spelen in het eerste) en Rowin (ziek) moest er vandaag een beroep op een van de talenten van Loenermark, Hidde Dikkers van de JO-19, gedaan worden om het doel te verdedigen. Ondanks zijn jeugdige leeftijd kweet hij zich prima van zijn taak vand...

zondag 17-11-219 Loenermark ronde verder in beker na penalty's...
Vanmiddag stond de bekerwedstrijd thuis tegen H.A.V.O 1op het programma. De gasten uit Haalderen (achter Bemmel) spelen in de 3e klasse D en staan daar op een verdienstelijke 4e plek. Een geduchte tegenstander dus vandaag. Ook bij het eerste wat wisselingen in de selectie i.v.m. een aantal afwezigen. Zo zaten de A1 junioren Fabian Willems en Robbert Dalhuisen, alsmede Martijn Mulder en Rowin Wiggers (moest eerst nog werken) in de wissel en stond "good old" Henri Karman in de basis. In het 1e kw...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2019 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark