Copy
Editie #02 van 2021
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

HOUD ONZE SPORTERS MOBIEL

 
Door onze actie “Houd Loenermark mobiel” zijn wij in staat om leden van Loenermark financieel te ondersteunen als ze mobiliteit c.q. vervoersproblemen hebben. Wij willen er graag voor zorgen dat ze betrokken blijven bij onze club. Je kan hierbij denken aan vervoer naar o.a. trainingen, wedstrijden en Loenermark activiteiten.
Lees verder »
 
 

SponsorKliks opbrengst

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

Gratis maar niet voor niets

 
Het is geen nieuws meer dat het coronavirus een grote impact heeft op de e-commerce branche. Toen in maart 2020 de meeste fysieke winkels dicht gingen, schoot het aantal online bestellingen omhoog. Het aantal online aankopen is nog steeds erg hoog.
Lees verder »
 
 

Beheerder Functieboek

 
Het bestuur heeft in kaart gebracht welke vrijwilligersfuncties er binnen Loenermark zijn. Dit heeft geresulteerd in een Functieboek. Om het functieboek up-to-date te houden zijn wij op zoek naar een "Beheerder functieboek".
Lees verder »
 
 

Desmond Talla nieuwe trainer Loenermark

 
De 48-jarige Desmond Talla uit Apeldoorn wordt per 1 juli 2021 de nieuwe hoofdtrainer van de vv Loenermark. Talla is in de ogen van de voetbaltechnische commissie en de spelersraad van het eerste elftal de meest geschikte kandidaat om Frank van Binsbergen aan het eind van dit seizoen op te volgen. Er was vanuit de trainerswereld een grote belangstelling voor de vacature bij Loenermark; maar liefst 9 trainers waren geïnteresseerd.
Lees verder »
 
 
Editie
#02 van 2021
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons

Dachten we vorige week nog dat we vandaag onze eerste drie punten konden pakken tegen het eveneens laag geklasseerde Diepenveen, bleek dat hun verzoek om in een lagere klasse te gaan spelen werd ingewilligd. Op de vraag of ze misschien wel een vriendschappelijk wedstrijdje kwamen spelen antwoorden ze positief, toen plots op Voetbal.nl de melding kwam te staan dat AZC JO13-2 in onze competitie was geplaatst. Goed, Diepenveen maar even afgezegd en benieuwd of we het tegen het uit de 3e klasse kome...


Op weg naar het veld waren de ogen meer op de lucht gericht dan dat we met de wedstrijd bezig waren. Vliegtuigen die opsteken, parachutisten die de weg naar beneden zochten. De waarschuwing 'wie tijdens de wedstrijd niet op het spel let, maar in de lucht staat te staren....die wordt gewisseld', werd goed in de oren geknoopt.  We starten goed en kwamen dan ook op voorsprong. Toch gingen we met een gelijke stand de rust in, want wat hadden we een moeite met hun snelle en behendige linkerflan...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2021 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark