Copy
Editie #09 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Buitengewone ledenvergadering op dinsdag 8 september om 20 uur in of nabij de kantine van vv Loenermark

 
Het bestuur van vv Loenermark, nodigt haar leden uit voor, een buitengewone ledenvergadering op dinsdag 8 september om 20 uur.
Lees verder »
 
 

G-Toppers gaan weer trainen

 
Vrijdag 4 september gaan de G-voetballers beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. De eerste training staat dan gepland op de vaste tijd van 18:45 – 19:45 uur. Uiteraard wordt er getraind met inachtneming van de richtlijnen van RIVM.
Lees verder »
 
 

Start trainingen jeugd (update)

 
Vanaf maandag 24 augustus willen wij de trainingen weer op gaan starten voor onze jeugdleden. Voor een aantal teams zijn wij nog op zoek naar enthousiaste trainers en leiders.
Lees verder »
 
 

Teamindelingen en trainingstijden

 
Momenteel zijn we bezig om de laatste vacatures voor trainers en leiders in te vullen. Afhankelijk van welke trainer een team gaat trainen, kan het dus ook zijn dat de trainingsdagen of -tijden veranderen. Ook zijn we bezig om de actuele teamindelingen op de site te plaatsen, hierdoor kan het voorkomen dat de namen bij een aantal teams niet helemaal up-to-date zijn. We proberen dit allemaal zo snel mogelijk kloppend te krijgen. Onze excuses voor het ongemak.
Lees verder »
 
 

Spar toernooi weer van start

 
Vanaf zondag 30 augustus spelen de elftallen 3 tot en met 6, als voorbereiding op het nieuwe seizoen, een onderlinge competitie gesponsord door Spar Bonder uit Loenen.
Lees verder »
 
 

Corona en voetbal (update)

 
Nu het nieuwe seizoen weer op het punt van beginnen staat, graag aandacht voor de volgende zaken omtrnet het Covid-19 virus.
Lees verder »
 
 

Start trainingen senioren

 
De afgelopen weken was er de mogelijkheid voor de senioren om te trainen op de donderdagavond. Vanaf deze week kan er weer op de "normale" trainingsavond getraind worden. Voor de lagere senioren kan er dus weer op de woensdagavond getraind worden.
Lees verder »
 
 

Weekendprijzen

 
Vanaf aankomend weekend worden weer de "weekendprijzen" gehanteerd voor consumptie.
Lees verder »
 
 

Concept teamindelingen senioren 2020 - 2021

 
Hierbij de concept elftalindeling voor de senioren seizoen 2020/2021. Het is voorlopig, want door nieuwe aanmeldingen, opzeggingen zou de indeling nog aangepast kunnen worden. In gezamenlijk overleg met de leiders van de seniorenelftallen zijn we tot deze indeling gekomen. Daarnaast kunnen de elftallen zoals gewoonlijk gebruik maken van de reservepot.
Lees verder »
 
 

Concept teamindelingen jeugd 2020 - 2021

 
De concept teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2020-2021 zijn reeds bij velen bekend, maar voor de volledigheid nu ook op de site in te zien. Het is een concept, want door nieuwe aanmeldingen of opzeggingen zouden de aantallen van een team kunnen worden aangepast.
Lees verder »
 
 
Editie
#09 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
zondag 01-03-2020 Loenermark 2 behaalt overwinning na lange tijd zonder punten...
Vandaag was het eindelijk dan weer zover. Na een periode van stormen (Ciara, Dennis en Ellen) kon er dan eindelijk weer eens worden gevoetbald dit weekend. Toch waren de stormen toch nog ergens goed voor geweest, want de ziekenboeg was ondertussen al aardig leeg gestroomd. Dennis, Duncan en Tijs waren weer beschikbaar voor het 2e vandaag, alleen Matthew was nog geblesseerd aan zijn heup en was daardoor nog niet inzetbaar. Eindelijk weer eens een opstelling met wat te kiezen op verschillende posi...


Dit was misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen. We combineerden echt heel goed(in de rust werd al gesproken over tikitaka voetbal). We begonnen scherp en konden elkaar heel makkelijk vinden. Dat we uitliepen naar een 4-0 voorsprong was dan ook niet zo gek. De laatste minuten voor rust verloren we enkele duels en kon SML makkelijk door onze verdediging komen waardoor de ruststand 4-2 werd. In de tweede helft was er mede door enkele noodgedwongen wisselingen in de opstelling een heel ...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark