Copy
Editie #02 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Samen reduceren we afvalvolume

 
Loenermark is bewust bezig met afval. De wens een werkgroep te formeren om de afvalstromen in kaart te brengen en te optimaliseren staat nog overeind. We zijn nog op zoek naar aanvulling (2 mensen) die mee willen helpen dit tot een succes te maken.
Lees verder »
 
 

SponsorKliks opbrengst boven 525 EUR

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

Herindeling teams jeugd

 
De afgelopen weken zijn de technisch jeugdcoördinatoren bezig geweest met een herindeling van de jeugdelftallen. Mede door een aantal aanmeldingen voor de winterstop en het huidige aantal wisselspelers per team is het mogelijk geworden om na de winterstop een extra O9 team aan te melden bij de KNVB voor de voorjaarscompetitie.
Lees verder »
 
 

14 februari Pub Quiz

 
V.v. Loenermark organiseert op 14 februari 2020 de inmiddels bekende Pub Quiz. Wil je keer je kennis laten testen met anderen of heb je gewoon zin een gezellig avond, kom dan naar het clubhuis om deel te nemen aan de Pub Quiz.
Lees verder »
 
 

Het G-Team wederom te sterk voor Loenermark 1

 
Zondag 5 januari was het weer zover, de inmiddels traditie getrouwe wedstrijd tussen het G-team en het eerste elftal van Loenermark die plaatst vind voor de nieuwjaarsreceptie van de vereniging.
Lees verder »
 
 

Herstart trainingen

 
Vanaf woensdag 8 januari worden de trainingen voor de senioren weer hervat. De jeugd start in de week van 13 januari.
Lees verder »
 
 
Editie
#02 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
zondag 26-01-2020 SHE 1 een maatje te groot in eerste wedstrijd in 2020...
Vandaag weer eens voor het eerst de wei in. Na alle kalkoenen, oliebollen en appelflappen die weggespoeld waren met het nodige goudgele vocht in de laatste weken, konden de schoenen dan eindelijk weer uit het vet worden gehaald. En wat is er dan niet lekkerder dan een wedstrijdje spelen tegen een tegenstander uit een naburig dorp, om het goede gevoel weer te krijgen. Nadat alle wintertransfers doorgevoerd waren en de schade m.b.t. blessures inzichtelijk was, werd er gestart met een behoorlijk g...

Wat een inzet
Een wedstrijdje tussen een combinatie van JO12/JO14 spelers en G-Voetballers. Het was last-minute georganiseerd, kon nog net voordat 1 februari de competitie weer begint. De  beschikbare spelers hebben er een spannend potje van gemaakt. De teams waren aan elkaar gewaagd mede dankzij de bereidheid van Sem om bij het G-team mee te spelen. Het spel ging op en neer met veel kansen aan beide kanten. Ondanks goed keeperswerk aan beide zijden liep de score behoorlijk op. Het werd een nipte overwi...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark