Copy
Editie #04 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Een rare tijd.....

 
Momenteel beleven we een aan rare tijd.
Lees verder »
 
 

Competities Amateurvoetbal niet hervat

 
Graag verwijs ik jullie naar onderstaande, ontvangen email van de KNVB.
Lees verder »
 
 

Digitale collecte Fonds Gehandicaptensport

 
Op 29 maart is de collecteweek voor Fonds Gehandicaptensport van start gegaan. Alleen dit keer wordt er gecollecteerd zonder onze collectanten langs de deur. Met de medewerking van velen collecteert het fonds dit jaar vanwege de coronacrisis digitaal.
Lees verder »
 
 

In Memoriam Theo Modderkolk

 
In Memoriam Theo Modderkolk Overleden 24 maart 2020
Lees verder »
 
 

Alle aankomende evenementen zijn afgelast.

 
Het zal geen verrassing zijn maar de Dank-je-wel-avond op 25 april en het Familietoernooi op 31 mei gaat niet door. Zorg in de bizarre tijden goed voor jezelf en elkaar! Samen kunnen wij dit doorstaan en komen er vast weer betere tijden.
Lees verder »
 
 

SponsorKliks opbrengst boven 675 EUR

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

De Nationale Voetbaldag op 13 juni gaat niet door

 
Beste deelnemer aan De Nationale Voetbaldag 2020, In navolging van het besluit van de UEFA om EURO 2020 uit te stellen in verband met de coronacrisis, heeft de KNVB helaas ook moeten besluiten dat De Nationale Voetbaldag niet doorgaat op 13 juni aanstaande. Er zijn in aanloop naar 13 juni nu te veel onzekerheden, waardoor een optimale voorbereiding én uitvoering vanuit zowel de organisatie als de verenigingen niet gewaarborgd kan worden.
Lees verder »
 
 

Loenermark Challenge

 
Helaas, ook bij Loenermark ligt alles stil tot in ieder geval 6 april. Geen wedstrijden, geen trainingen, helemaal niks. Maar dat betekent niet dat je stil hoeft te zitten. Wij hebben een paar leuke challenges bedacht, en je kunt er nog super gave prijzen mee winnen ook.
Lees verder »
 
 

Jij bent het natuurlijk niet........!

 
Natuurlijk ben jij het niet, die zijn of haar conditie op peil probeert te houden op de velden van vv Loenermark tijdens deze voetballoze periode........ Natuurlijk ben jij het niet, die vindt dat afval op een veld thuis hoort ipv in de grijze containers....... Natuurlijk ben jij het niet , die alleen kan voetballen met luide muziek aan........ Dan is dit bericht niet voor jouw!
Lees verder »
 
 

Alle clubactiviteiten afgelast tot 6 april

 
De KNVB heeft alle amateurvoetbalcompetities in Nederland stilgelegd tot 6 april vanwege het coronavirus. Dit betekent dat er tot 6 april niet gevoetbald wordt op amateurniveau.
Lees verder »
 
 
Editie
#04 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
zondag 01-03-2020 Loenermark 2 behaalt overwinning na lange tijd zonder punten...
Vandaag was het eindelijk dan weer zover. Na een periode van stormen (Ciara, Dennis en Ellen) kon er dan eindelijk weer eens worden gevoetbald dit weekend. Toch waren de stormen toch nog ergens goed voor geweest, want de ziekenboeg was ondertussen al aardig leeg gestroomd. Dennis, Duncan en Tijs waren weer beschikbaar voor het 2e vandaag, alleen Matthew was nog geblesseerd aan zijn heup en was daardoor nog niet inzetbaar. Eindelijk weer eens een opstelling met wat te kiezen op verschillende posi...


Dit was misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen. We combineerden echt heel goed(in de rust werd al gesproken over tikitaka voetbal). We begonnen scherp en konden elkaar heel makkelijk vinden. Dat we uitliepen naar een 4-0 voorsprong was dan ook niet zo gek. De laatste minuten voor rust verloren we enkele duels en kon SML makkelijk door onze verdediging komen waardoor de ruststand 4-2 werd. In de tweede helft was er mede door enkele noodgedwongen wisselingen in de opstelling een heel ...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark