Copy
Editie #01 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Uit de bestuurskamer

 
Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.
Lees verder »
 
 

Keurmeester gezocht

 
Het inspecteren van speeltoestellen is een wettelijke verplichting sinds 1997 (NVWA). Een speeltoestel op het eigen terrein van een sportclub valt ook onder deze wet. Inspectie vindt plaats volgens het Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen. Zo moet er bijvoorbeeld een logboek van ieder toestel bijgehouden worden.
Lees verder »
 
 

Oudejaarsborrel op 28 december

 
Wat inmiddels ook een traditie aan het worden is, is de Oudejaarsborrel . Een gezellige middag en om met vrienden en bekenden het oude jaar nog eens door te nemen. Iedereen is welkom dus komt langs voor een drankje. Voor een hapje wordt gezorgd. Neem gerust iemand mee die ook van gezellige middag houdt. De middag begint om 15:00 uur.
Lees verder »
 
 

5 januari Nieuwjaarsreceptie

 
Op zondagmiddag organiseren wij voor alle leden en iedereen die v.v. Loenermark een warm hart toedraagt de Nieuwjaarsreceptie. Op deze middag vindt tevens de huldiging plaats van de 22 jubilarissen. De receptie begint om 15:00 uur.
Lees verder »
 
 

Groene Kaart weekwinnaar

 
Ook in het seizoen 2019/2020 wordt weer wekelijks de "Groene Kaart" uitgereikt. De Groene Kaart is een initiatief om sportieve spelers te belonen. De Groene Kaart wordt wekelijks door de leiders van alle jeugdteams uitgereikt aan de meest sportieve speler of speelster van het team. Onder deze winnaars wordt iedere week een waardebon van 100% Football verloot.
Lees verder »
 
 

Mini's "uit eten"

 
Woensdag 18 december hebben de mini’s voor de laatste keer getraind in 2019 en voorafgaand daaraan, waren ze uitgenodigd door Debby en Ferry van eetcafé ’t Ruifje om patat te komen eten. Daar gingen onze kanjers graag op in en hebben er erg van genoten.
Lees verder »
 
 

Samen bowlen

 
Zaterdag 14 december hebben we met alle G-toppers, trainers, begeleiders en een aantal ouders gezamenlijk dit jaar afgesloten.
Lees verder »
 
 

Kerstkaarten 21 december

 
Zo aan het einde van het jaar heeft v.v. Loenermark nog een aantal activiteiten op het programma staan. Zo ook op zaterdagmiddag 21 december. Dan vindt weer het jaarlijkse kerstkaarten plaats. Je hebt de keus uit klaverjassen en jokeren. Een gezellige kaartmiddag voor iedereen. Ook niet leden zijn welkom. Deelname aan het kaarten kost EUR 2,50. De kantinecommissie zorgt voor een hapje naast het drankje. Het kaarten start om 14:00 dus wees op tijd!
Lees verder »
 
 

Apeldoorn krijgt weer een Sportgala

 
Na een aantal jaren onderdak te hebben gehad in het gemeentehuis is het tijd dat de sporthuldiging verhuist naar een nieuwe locatie. Dat is het idee van de Sportraad, gemeente Apeldoorn en Accres. Ook zal de huldiging vanaf volgend jaar een heus gala worden. Op woensdag 12 februari 2020 zal het gala plaatsvinden in schouwburg Orpheus. Die avond wordt de sport in Apeldoorn geëerd. Met demonstraties en uitreikingen belooft het een spetterend gala te worden.
Lees verder »
 
 

Loenermark 1 voetbalt tegen Loenermark G

 
Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari speelt het 1e tegen onze G-Teams. De vorige edities zijn beide gewonnen door de G-teams. De selectiespelers zijn uit op revanche!
Lees verder »
 
 
Editie
#01 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
zondag 08-12-2019 Ook laatste wedstrijd voor de winterstop wordt verloren...
Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen K.V.C.O. 2 uit Vaassen. Ook vandaag waren er vooraf weer de nodige mutaties in de selectie. Dennis en Lars waren beide afwezig, Eren en Duncan waren geblesseerd. Daarvoor deden Rowin W.,  Tijs (voor het eerst sinds een paar weken) en Fabian van de JO19-1 mee om de selectie weer kompleet te maken. Het begon al niet lekker in Vaassen, omdat ondergetekende wat moeite had om in de kleedkamer te komen met de rolstoel (mede door het natte...

zondag 01-12-2019 40 minuten goed voetbal in eerste helft blijkt niet genoeg voor overwinning...
Vandaag moesten we thuis tegen Schalkhaar 4 die op de 4e plaatst stonden op 2 posities boven ons. Een echte 6 punten wedstrijd dus. Er kon vandaag op het eerste veld gespeeld worden en achteraf was dit misschien wel geen goede beslissing geweest, gezien de vele spelers die regelmatig last hadden om goed op de been te blijven na een actie, doordat het veld wat gladder en zachter was dan het kunstgrasveld waarop anders gespeeld zou worden. Maar ja... of zo als ze ook wel zeggen; das achteraf een k...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark