Copy
Editie #03 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

SponsorKliks opbrengst boven 650 EUR

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

Nieuwe competitie opzet JO8 - JO12

 
Vanaf het seizoen 2020 - 2021 introduceert de KNVB het 4-fasen voetbal in het pupillenvoetbal (JO8 t/m JO12). Er wordt vanaf komende zomer niet meer gespeeld in een najaars- en voorjaarscompetitie, maar in 4 blokken. KNVB directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee heeft er een blog over geschreven waarin het de gemaakte keuzes uitlegt.
Lees verder »
 
 

Uit de bestuurskamer

 
Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.
Lees verder »
 
 

De Nationale Voetbaldag

 
Dit jaar wil de KNVB (de voetbalbond) afsluiten met een gezellige activiteit. Om het nog grootser, leuker en feestelijker te maken is het idee dit door en met zo veel mogelijk clubs tegelijkertijd en op dezelfde dag te organiseren. Die dag is zaterdag 13 juni, de dag van het openingsweekend van het EK 2020. De KNVB hoopt er de grootste dag van het amateurvoetbal ooit van te maken. Loenermark heeft zich ook aangemeld om mee te doen.
Lees verder »
 
 

Succesvol verlopen informatieavond Ongewenst Gedrag

 
Op 17 februari 2020 organiseerde vv Loenermark een informatieavond over Ongewenst Gedrag. Iedere vereniging en school kent wel situaties waarbij de grens van een normale omgang met elkaar overschreden wordt. Wij, als vereniging, streven een veilig (sport)klimaat voor iedereen na! Het werd, voor de aanwezigen, een leerzame avond verzorgt door onze vertrouwenscontactpersonen Hans van Driel en Wietske Nijhof. Zij kregen hierbij ondersteuning van Tjeerd Lemstra. Het herkennen van signalen, en hierop op een juiste wijze reageren kwamen langs. Tevens werd er stil gestaan bij praktijksituaties! Voor deze avond waren ook de andere sportvereningen en scholen uit Loenen, uitgenodigd! Klasse dat de Scouting Valeouwe en de Loenense Tennisvereniging waren vertegenwoordigd! Diegenen die er niet waren, hebben een goede inhoudelijke avond gemist! Een ieder die aan deze avond heeft meegewerkt, hartelijk bedankt! Timon Luesink vv Loenermark
Lees verder »
 
 

Kom in actie voor de gehandicaptensport

 
In de week van 29 maart tot en met 4 april, zal de collecte voor Fonds Gehandicaptensport plaats vinden. Er wordt geld opgehaald om sport voor iedereen met een beperking dicht bij huis mogelijk te maken. Wij van vv Loenermark doen hier graag aan mee, we weten immers hoe belangrijk dit is voor de doelgroep.
Lees verder »
 
 

Groene Kaart weekwinnaar

 
Ook in het seizoen 2019/2020 wordt weer wekelijks de "Groene Kaart" uitgereikt. De Groene Kaart is een initiatief om sportieve spelers te belonen. De Groene Kaart wordt wekelijks door de leiders van alle jeugdteams uitgereikt aan de meest sportieve speler of speelster van het team. Onder deze winnaars wordt iedere week een waardebon van 100% Football verloot.
Lees verder »
 
 

Kaartmarathon

 
De vv Loenermark organiseert een kaartmarathon in het clubhuis op zaterdag 21 maart 2020 van 10:00 tot 17:00 uur. Inleg is € 8,-- per persoon. Dit is inclusief soep en broodjes.
Lees verder »
 
 

Pub Quiz zit vol!!

 
V.v. Loenermark organiseert op 14 februari 2020 de inmiddels bekende Pub Quiz. Deelname met een team is helaas niet meer mogelijk. We zitten vol!
Lees verder »
 
 

BAR-LE-DUC Flessenbakken

 
Veel te vaak worden PET flesjes nog in de restafval prullenbak gegooid. Met de BAR-LE-DUC recyclebakken maakt Loenermark het makkelijk en aantrekkelijk om de flesjes daarin weg te gooien.
Lees verder »
 
 
Editie
#03 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons

Dit was misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen. We combineerden echt heel goed(in de rust werd al gesproken over tikitaka voetbal). We begonnen scherp en konden elkaar heel makkelijk vinden. Dat we uitliepen naar een 4-0 voorsprong was dan ook niet zo gek. De laatste minuten voor rust verloren we enkele duels en kon SML makkelijk door onze verdediging komen waardoor de ruststand 4-2 werd. In de tweede helft was er mede door enkele noodgedwongen wisselingen in de opstelling een heel ...

Een goeie pot
Na een goeie pot voetbal tegen een leuke tegenstander hebben we tegen de jeugd van Witkampers met 6-8 gewonnen. Het ging super leuk en sportief. Johan was vandaag de keeper wat hij uitstekend gedaan heeft. Na afloop hebben we samen met de tegenstander een broodje knakworst gegeten.

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark