Copy
Editie #07 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Samenwerking met Oranjeborg

 
Loenermark en zorginstelling Oranjeborg gaan samenwerken. Maatschappelijke betrokkenheid staat bij hun allebei hoog in het vaandel. Nu zorginstelling Oranjeborg ook een locatie in Loenen geopend heeft, hebben ze elkaar snel gevonden en ligt samenwerking dan ook voor de hand. Oranjeborg heeft naast Loenen ook vestigingen in Epe, Havelte, de Wijk en Biddinghuizen.
Lees verder »
 
 

De kantine gaat weer open op zaterdag en zondag!

 
Goed nieuws! Na 1 juli 2020 gaat de kantine op zaterdagmiddag en zondagochtend weer open voor gezellig praatje en drankje.
Lees verder »
 
 

SponsorKliks opbrengst richting 700 EUR

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

Zomerstop voor G-voetballers

 
De G-voetballers hebben gelukkig nog een paar keer mogen trainen voordat de zomerstop zou beginnen. En wat was iedereen daar blij mee, zowel de voetballers, als de begeleiding.
Lees verder »
 
 

Loenermark en De Groene Club

 
De Groene Club is opgericht door de KNVB om alle sportverenigingen in Nederland te verduurzamen. Het nemen van duurzame maatregelen die leiden tot het verlagen van de energierekening draagt daaraan bij. Energie is namelijk één van de grootste kostenposten voor clubs.
Lees verder »
 
 
Editie
#07 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
zondag 01-03-2020 Loenermark 2 behaalt overwinning na lange tijd zonder punten...
Vandaag was het eindelijk dan weer zover. Na een periode van stormen (Ciara, Dennis en Ellen) kon er dan eindelijk weer eens worden gevoetbald dit weekend. Toch waren de stormen toch nog ergens goed voor geweest, want de ziekenboeg was ondertussen al aardig leeg gestroomd. Dennis, Duncan en Tijs waren weer beschikbaar voor het 2e vandaag, alleen Matthew was nog geblesseerd aan zijn heup en was daardoor nog niet inzetbaar. Eindelijk weer eens een opstelling met wat te kiezen op verschillende posi...


Dit was misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen. We combineerden echt heel goed(in de rust werd al gesproken over tikitaka voetbal). We begonnen scherp en konden elkaar heel makkelijk vinden. Dat we uitliepen naar een 4-0 voorsprong was dan ook niet zo gek. De laatste minuten voor rust verloren we enkele duels en kon SML makkelijk door onze verdediging komen waardoor de ruststand 4-2 werd. In de tweede helft was er mede door enkele noodgedwongen wisselingen in de opstelling een heel ...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark