Copy
Editie #06 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Kantine en Complex

 
Gelukkig worden veel regels rondom COVID-19 steeds verder versoepeld, echter sommige zaken blijven nog steeds van kracht.
Lees verder »
 
 

Een stapje vooruit...

 
Per 1 juni komt er weer een versoepeling in de regels omtrent trainingen. Jeugd tot en met 18 jaar hoeven tijdens trainingen onderling geen 1,5 meter afstand meer te houden! Mix groepen van teams, bv en 19 jarige die in de O19 trainit, dan gelden de regels voor iedereen van de oudste van de spelers, dus in dit geval wel onderling afstand houden! Daarnaast geldt buiten het complex nog steeds de 1,5 meter regel.
Lees verder »
 
 

SponsorKliks opbrengst richting 700 EUR

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

Jeugdfonds Sport en Cultuur

 
Het Jeugdfonds Sport Cultuur betaalt de contributie voor de sportclub of het lesgeld voor bijvoorbeeld de muziek – dans of theaterschool als ouders dat niet kunnen betalen. 1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede, dit zijn gemiddeld 2 a 3 kinderen per klas! Dat is heel erg veel.
Lees verder »
 
 

Onderhoudscommissie update

 
Aan het begin van dit seizoen is de onderhoudscommissie geïnstalleerd en is ze gelijk gestart met haar werkzaamheden. De commissie is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het totale complex inclusief opstallen. De commissie wordt ondersteund in de uitvoering van de werkzaamheden door vele vrijwilligers. Dit in structurele en ad-hoc taken. De commissie heeft vooral een coördinerende en minder een uitvoerende functie.
Lees verder »
 
 

Gezocht: Secretaris

 
Van het voorjaar heeft Tom Gorsseling aangegeven, dat hij, bij de algemene ledenvergadering in oktober, zich niet meer herkiesbaar stelt als secretatis. Derhalve zijn we (na lange tijd) op zoek naar een secretaris. Mocht je interesse hebben, of een tip (voor iemand binnen of buiten onze vereniging, of overige informatie, dan kun je terecht bij Timon Luesink (voorzitter) of per email: bestuurskamer@vvloenermark.nl Een functiebeschrijving is hieronder opgenomen.
Lees verder »
 
 

In Memoriam Louis Kruk

 
In Memoriam Louis Kruk Overleden 6 mei 2020
Lees verder »
 
 

Digitale collectebus opbrengst

 
Wat fijn dat u onlangs met uw eigen digitale collectebus namens Fonds Gehandicaptensport bent gaan 'collecteren' voor de G-Voetballers van vv Loenermark!
Lees verder »
 
 
Editie
#06 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons
zondag 01-03-2020 Loenermark 2 behaalt overwinning na lange tijd zonder punten...
Vandaag was het eindelijk dan weer zover. Na een periode van stormen (Ciara, Dennis en Ellen) kon er dan eindelijk weer eens worden gevoetbald dit weekend. Toch waren de stormen toch nog ergens goed voor geweest, want de ziekenboeg was ondertussen al aardig leeg gestroomd. Dennis, Duncan en Tijs waren weer beschikbaar voor het 2e vandaag, alleen Matthew was nog geblesseerd aan zijn heup en was daardoor nog niet inzetbaar. Eindelijk weer eens een opstelling met wat te kiezen op verschillende posi...


Dit was misschien wel de beste eerste helft van dit seizoen. We combineerden echt heel goed(in de rust werd al gesproken over tikitaka voetbal). We begonnen scherp en konden elkaar heel makkelijk vinden. Dat we uitliepen naar een 4-0 voorsprong was dan ook niet zo gek. De laatste minuten voor rust verloren we enkele duels en kon SML makkelijk door onze verdediging komen waardoor de ruststand 4-2 werd. In de tweede helft was er mede door enkele noodgedwongen wisselingen in de opstelling een heel ...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark