Copy
Editie #10 van 2020
Header nieuwsbrief
Bestellen in je favoriete webwinkel en daarmee ook Loenermark sponsoren? Het kan! En het kost je niets extra.

Lees hier hoe je dat kunt doen!

Sluiting clubhuis en overige Corona-zaken (update 30 september 2020)

 
De Rijksoverheid is met nieuwe Corona-maatregelen gekomen. Welke hebben betrekking op ons?
Lees verder »
 
 

Uit de bestuurskamer

 
Het bestuur van Loenermark wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging. Daarom publiceren we van iedere bestuursvergadering de zaken waar het bestuur mee bezig is op onze website. Onderwerpen die ondertussen al op de website geplaatst zijn worden in dit artikel niet herhaald.
Lees verder »
 
 

SponsorKliks opbrengst boven 700 EUR

 
Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren door middel van hun reguliere internetaankopen. Wat heeft SponsorKliks vv Loenermark tot nu toe opgebracht?
Lees verder »
 
 

In Memoriam Jan Thomassen

 
In Memoriam Jan Thomassen Overleden 19 september 2020
Lees verder »
 
 

Verlichting kunstgrasveld

 
Een buitengewone ledenvergadering op 8 september is uitgeschreven om de vraag "Gaat de ledenvergadering akkoord met het voorstel om de huidige conventionele veldverlichting te vervangen door LED veldverlichting?" te antwoorden.
Lees verder »
 
 

Contributie inning seizoen 2020-2021

 
De laatste tijd is er gewerkt aan de inrichting van een ander programma voor de contributie inning. Dit is op een haar na voltooid.
Lees verder »
 
 

Naleven Corona-maatregelen

 
Beste leden en bezoekers van v.v. Loenermark, Afgelopen zondag hebben hebben wij controle gehad van de politie over het naleven van de Corona-maatregelen. Wij zijn hierbij "op de vingers getikt" aangezien er niet werd gehouden aan de 1,50 meter afstand.
Lees verder »
 
 
Editie
#10 van 2020
Kalender
Bekijk de aankomende activiteiten »
Wedstrijdprogramma
Volg ons
Heeft u een vraag of opmerking over Loenermark, deze nieuwsbrief of over iets anders? Neem dan contact op met vv Loenermark via het contactformulier op onze website.
Wedstrijdprogramma
Volg ons

Vandaag stond de derby tegen Eerbeekse Boys op het programma. Altijd een speciale wedstrijd. Zeker als je bedenkt dat de meerderheid van de begeleiding en een aantal spelers uit Eerbeek komt, veel klasgenootjes aan de andere kant spelen en er ook familie 'moet' worden verslagen. We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Gaandeweg de eerste helft kwam Eerbeekse Boys beter in het spel en na diverse mogelijkheden voor beiden kanten was de ruststand van 1-1 dan ook ...

zondag 20-09-2020 Loenermark begint competitie met punt thuis tegen De Hoven...
Vandaag de start van de competitie. Na alle corona perikelen van de afgelopen maanden (en nog steeds) kon er eindelijk weer eens gevoetbald worden om het eggie. De bezoekers kwamen vandaag uit De Hoven en waren na  de afgelopen seizoenen voor het eerst sinds lange tijd actief in de vierde klasse.   In de voorbereiding was er ook al gespeeld tegen deze tegenstander en die wedstrijd werd nipt gewonnen door Loenermark met 3-2. Alles wees er op dat het dus een spannende wedstrijd kon gaa...

Volg ons
vv Loenermark
vv Loenermark
vv Loenermark
Jeugd vv Loenermark
G-voetbal vv Loenermark
vvloenermark.nl
Copyright © 2020 vv Loenermark, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor de nieuwsbrief    Profiel updaten 

Email Marketing Powered by Mailchimp
vv Loenermark