Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellige volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Beste Gemini-S leden, vrienden en sponsoren,

Met nog een ruime hand vol wedstrijden op het programma is het tijd voor een tussenstand. Even de balans opmaken en wellicht een verandering in strategie voor de resterende wedstrijden van het seizoen? De teams van Gemini zijn redelijk opgesplitst in twee delen. H1, H4, H5, D1, D3, D4 en D5 strijden voor een plekje in de top 3 en mogelijk de vel begeerde eerste plaatst?! De overige teams vechten voor het behouden van hun plaatsje in de huidige klasse of een mooie plaats in het midden van het klassement.

De jongens en meiden van de jeugd strijden ook hard voor hun punten! In een kleine poule met zes teams moeten ze werken voor hun punten en wordt het ze niet makkelijk gemaakt! Bekijk hier het overzicht van de ranglijsten (klink op 'Uitslagen'). 

Komend weekend knokken de teams in 14 verschillende wedstrijden om ook deze thuiswedstrijden (en twee uitwedstrijden) te winnen. We wensen de spelers veel succes en natuurlijk heel veel plezier. Kunnen de strijdende teams op jouw support rekenen? Tot in de Kerkelandenhal op vrijdag 13 zaterdag 14 februari!

Sportieve groet, 
De redactie.
SVS - Gemini-S H1
Vandaag moeten de lange mannen van het eerste naar het verre Schalkhaar. Eerst zoals altijd verzamelen bij Dudok waar je beter 1 duim omhoog kunt krijgen dan geen. Lees verder...
Winningstreak H2?
Na onze thuisoverwinning tegen VIP vorige week mochten de mannen van het tweede dit weekend aantreden tegen US heren 4. Om 12.00 (!) zou de wedstrijd beginnen, maar omdat het even duurde voor het scheidingsnet tussen de velden goed en wel hing liep het een beetje uit. Lees verder...

 

Dames 1 ongeslagen met Wybe
Wat doe je als je 2 trainers hebt en een coach, maar ze alle drie niet bij de wedstrijd kunnen zijn? Dan vraag je Wybe als coach! Een coach die nog weinig ervaring heeft met het coachen van een damesteam, maar dat zou toch geen probleem moeten zijn? 
Lees verder...

 

En weer terug op 3!
Een niet zo goede wedstrijd tegen SAS ’70 samen met verschillende concurrentie die wat punten gewonnen hadden. Het gevolg was dat wij van een derde naar een vijfde plek waren gezakt. Lees verder...
 
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybalvereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als lid, partner of vriend van Gemini-S.