Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellige volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Beste Gemini-S leden, vrienden en sponsoren,

Welkom bij de start van volleybalseizoen 2015/2016. De eerste punten van het seizoen zijn al binnen! De meeste teams hebben hun eerste en soms tweede wedstrijd al gespeeld. En komend weekend worden er op zaterdag 3 oktober weer 9 (thuis)wedstrijden gespeeld. Komen jullie onze toppers aanmoedigen?

Ondertussen zijn de jeugdleden hard bezig met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. Verder vind je in deze nieuwsbrief de eerste wedstrijdverslagen van Heren 1, Heren 2 en Dames 1. Veel plezier met lezen!

Sportieve groet, 

De redactie.
Zelfwerkzaamheid
overzicht
Het zelfwerkzaamheid overzicht voor de eerste helft van het seizoen 2015-2016 is bekend. In dit overzicht zijn leden ingedeeld als scheidsrechter, schrijver, teller en vlagger. Ook is aangegeven wanneer jouw team zaalwacht heeft. Het overzicht van de tweede helft van het seizoen wordt eind december verstuurd. Bekijk hier het overzicht.
Dames 1 wint eerste wedstrijd met 4-0

Lees het 
wedstrijdverslag
>>

 

Heren 2 wint overtuigd
Na een jaartje mogen genieten van de 3e divisie zijn we eindelijk weer terug in de oude vertrouwde promotieklasse. Tijd om weer is een keertje te winnen dachten we met als eerste tegenstander Zaanstad H4. Lees het wedstrijdverslag >>

 

 
Heren 1 wint 4-0 in Meijel.
Eindelijk was het moment daar waar de mannen van Gemini-S H1 al erg lang op hebben gewacht, het seizoen ging nu echt beginnen. En ja dit jaar met een heerlijke uitwedstrijd in Meijel. Lees het wedstrijdverslag >>
VV Gemini-S gaat voor €1100,- met de Grote Clubactie!
Jeugdleden van volleybalvereniging Gemini-S starten op zaterdag 19 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag bellen zij bij zoveel mogelijk mensen aan om loten te verkopen. Lotenkopers betalen voor één lot € 3,-. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van de vereniging. Het doel van de jeugdleden: €1100,-! Met de opbrengst hoopt VV Gemini-S nieuwe materialen aan te kunnen schaffen en leuke evenementen te organiseren voor de jeugd. Mensen die de loten kopen, maken kans op mooie prijzen.

We wensen alle jeugdleden veel succes en plezier met de actie!

 
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybalvereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als (oud)lid, partner of vriend van Gemini-S.