Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellige volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Beste beachers,

De laatste nieuwsbrief is ondertussen een tijdje geleden, maar de activiteiten op de beach hebben niet stilgestaan. In deze nieuwsbrief informeren we jullie over het zomerrooster, de toernooien die hebben plaatsgevonden en nog plaats gaan vinden en de zelfwerkzaamheid. 
Voor de heren is er een belangrijk bericht over de wildcard voor het eerste divisie toernooi op 23 augustus. En natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de prestaties van onze eigen spelers Pepijn, Bas en Sander! 
 
We wensen jullie een mooie zomer toe, in het zand op de beachlocatie of op vakantie! 

Sportieve groet,

De beachcommissie
 

Zelfwerkzaamheid
We kunnen alleen beachvolleyballen als we met elkaar zorg dragen voor de velden en de omgeving om de velden heen. Het is dus belangrijk dat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt gedurende het beachseizoen. We zijn erg blij met een vaste groep mensen die regelmatig klaar staan. Echter zijn er ook mensen die nog steeds niet gereageerd hebben op de dringende oproep om zich aan te melden. Dit is een laatste oproep voor deze mensen om contact op te nemen met Judith en zich zo aan te melden. 
 
Kalender
zaterdag 25-jul: Toernooi Gemini-S
zondag 16-aug: Voordat-we-de-zaal-weer-ingaan toernooi Gemini-S
zaterdag 22-aug: klaarzetten velden
zondag 23-aug: eerste divisie mannen

Let op: het Voordat-we-de-zaal-weer-ingaan toernooi is verplaatst van zaterdag 15 augustus naar zondag 16 augustus!
 
Voordat-we-de-zaal-weer-ingaan-toernooi
Het laatste toernooi staat gepland op zondag 16 augustus (let op: veranderde datum!). Binnenkort kun je je hiervoor inschrijven. Houd ons mooie, nieuwe informatiebord in de gaten!
 
Zomerrooster
De zomer is begonnen en veel mensen zijn op vakantie. Hierdoor is het minder druk op de velden. De beachlocatie is daarom op de woensdagavond gesloten. 
 
Junior Beach Circuit
Op zondag 21 juni heeft het Junior Beach Circuit plaatsgevonden. Onder de bezielende leiding van Sanne en Daniël kan er teruggekeken worden op een mooi toernooi.  Veel jong talent en veel enthousiaste spelers. Helaas werkt in de ochtend het weer niet echt mee, maar in de middag brak de zon nog even door en kon het toernooi worden afgesloten met een prijsuitreiking met een prijs voor alle deelnemers.
 
Training mini's en ledenwerving jeugd
De jeugdcommissie heeft dit jaar een actie op touw gezet om nieuwe jeugdleden te werven. In de maand juni konden de mini’s komen trainen en tevens was er de mogelijkheid voor kinderen die nog niet volleyballen om te komen proeven aan het spelletje. Jeugdleden van Gemini-S zijn gaan flyeren in het winkelcentrum van Kerkelanden. En zo waren er 24 kinderen die vier weken lang onder leiding van Pepijn, Bas, Kim, Bob, Niels, Julius en Lonike zijn komen trainen. Aan het einde van de vier trainingen konden alle kinderen op hun eigen niveau een leuk potje volleybal spelen.
Prestaties Pepijn, Bas en Sander 
Dit zomerseizoen wordt er door Pepijn, Bas en Sander weer lekker meegedaan in de eerste divisie. Zo schreven Pepijn en Bas de eerste divisietoernooien van Twello en Boekel al op hun naam en eindigde Pepijn met Hidde ook als eerste in Scheveningen en als tweede in Werkendam. 
Sander speelt vast met Ed Bontrop en zij hebben de eerste plaats behaald bij het toernooi in Bilthoven. Door deze resultaten hebben we Pepijn en Sander samen in actie gezien op het eredivisietoernooi op Ameland. Aankomende zaterdag 19 juli zijn beide teams (Pepijn/Bas en Sander/Ed) te zien op het eerste divisietoernooi in Dordrecht. Op naar het NK in het weekend van 28 augustus!
Mixtoernooi
Op zondag 24 mei heeft het mixtoernooi plaatsgevonden. De teams die zich hadden aangemeld was een mooie mix: stelletjes die het aandurfden om samen te gaan spelen, trainers en spelers die samenspeelden, een vader-dochtercombinatie en ook nog twee meidenteams.  De troffee voor best bedachte naam was voor het team Lonike/Renate met ‘mixlukt’. Het werd een mooie middag, met spannende wedstrijden en prachtig weer. De trofee werd door de oud-winnaars Martijn/Judith V overgedragen aan de nieuwe Queen and King of the beach: Team Toontje Lager (Kim en Toon). Gefeliciteerd!
 
Wildcard eerste divisie heren zondag 23 augustus
Voor het eerste divisietoernooi van zondag 23 augustus is er één wildcard beschikbaar. Wil je in aanmerking komen voor deze wildcard, stuur dan een mail naar: 
Beachvolleybalgeminis
@gmail.com Bij meerdere aanmeldingen zal er een wedstrijd of een klein toernooitje gespeeld moeten worden. 
Aanmelden voor de wildcard uiterlijk 26 juli 2015!

 
Tweede en derde divisie
In het weekend van 11 en 12 juli hebben de toernooien voor de tweede en derde divisie plaatsgevonden.  Fanatieke volleyballers, van jeugdige talenten van het Nederlands jeugdteam tot ‘oude rotten’,  speelden op die dag van ’s morgens vroeg tot het einde van de middag. Dankzij alle hulp van onze eigen beachvolleyballers kunnen we terugkijken op een mooi en geslaagd toernooi, waarbij we door meerdere deelnemers zijn gecomplimenteerd over onze mooie accommodatie en goede organisatie. Foto’s van dit toernooi zijn terug te vinden op de facebookpagina.
 
Roland Holst
Het Roland Holst heeft voor de lessen lichamelijke opvoeding een vijftal weken lessen beachvolleyballessen gegeven op onze beachlocatie. Onder leiding van Tom zijn er groepen leerlingen zonder ervaring in het beachvolleybal in aanraking gekomen met onze mooie sport. We hopen ze volgend jaar weer te mogen verwelkomen!
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybalvereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als lid, partner of vriend van Gemini-S.