Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellige volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Beste Gemini-S leden, vrienden en sponsoren,

Het laatste thuisweekend van seizoen 2014/2015 komt er aan. Zijn jullie klaar voor nog één knallend weekend? Een weekend vol enthousiaste wedstrijden en een tropische Gemini-S eindfeest! Zaterdag na de wedstrijden van H1 zijn jullie vanaf 21.00 uur welkom in onze sportkantine in de Kerkelandenhal. Introducés zijn natuurlijk ook uitgenodigd, dus de perfecte gelegenheid om je supporters van het seizoen te trakteren op een drankje!


In deze nieuwsbrief lees je naast de wedstrijdverslagen over de afrondende trainingsavond in de vorm van een slot toernooi op maandag 20 april. Maar met de lente in ons hoofd kijken we graag verder naar het komende beachseizoen. Afgelopen weekend heb je de eerste Gemini-S Beachvolleybal nieuwsbrief ontvangen met informatie over de speelavonden, trainingen en toernooien. Heb je deze nieuwsbrief gemist? Stuur een mailtje naar nieuwsbrief@gemini-s.nl

We wensen jullie een knallende afsluiting van het seizoen zaterdag en een zonnig buiten seizoen. Tot volgend seizoen! 


Sportieve groet, 

De redactie.
Gemini-S At the beach


Aankomend weekend is alweer de laatste competitieronde. We sluiten dit seizoen feestelijk af tijdens het eindfeest! Jij komt toch ook? Zaterdag 18 april, van 21.00-02.00 uur. Blijf op de hoogte via Facebook. En wat doe jij aan voor het ´Summer / Tropical´ dresscode?
Laat de jeugd kennismaken met (beach)volleybal


Gemini-S geeft de jeugd tussen 8 en 15 jaar de mogelijkheid om in acht trainingen kennis te maken met (beach)volleybal. Ken je iemand die opzoek is naar een leuke sport? Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar jc@gemini-s.nl.
 

Seizoen 2015/2016 geheel in de Kerkelandenhal!
Na een periode van onduidelijkheid is er goed nieuws! Komend seizoen speelt heel Gemini-S het hele jaar de trainingen en wedstrijden in de Kerkelandenhal! Lees hier het hele bericht.
Madjoe H1 - Gemini-S H2
Terwijl de strand-thema feesten al in organisatie zijn, er beachvolleybal gepromoot wordt en een aantal spelers de zomer al in de bol heeft, moest er nog gevolleybald worden in de zaal. Uit in Enkhuizen is altijd lastig, voornaamste vraag of je snel genoeg klaar bent met de wedstrijd om de parkeerschijf te kunnen draaien. 
Lees verder...

 


Zege na kampioenschap voor D1
Afgelopen vrijdagavond speelde D1 de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Lovoc, nadat op 28 maart thuis het kampioenschap al werd gevierd.
Lees verder...
Slot toernooi op maandag 20 april
Om het seizoen gezellig af te sluiten wordt er op de laatste trainingsavond voor alle senioren en A-jeugd een eindtoernooi in de zaal georganiseerd. 
Het toernooi start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De gezelligheid gaan we vervolgens voortzetten in de kantine met een hapje en een drankje. Mochten er nog vragen zijn dan kun je terecht bij de contactpersoon van de toernooi organisatie Cathy Vreedeveld (vreedeveld@chello.nl).

Daarnaast moeten op deze avond ook de ballen, spelerskaarten en kleding worden ingeleverd. Hierover ontvang je binnenkort nog verdere informatie.
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybalvereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als lid, partner of vriend van Gemini-S.