Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellig volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Beste Gemini-S leden, vrienden en sponsoren,

Na een periode van vakantie en carnaval, is het weer tijd voor een echt Gemini-S thuisweekend. Hopelijk is iedereen veilig en heel teruggekomen van de wintersport of uit de polonaise, want er staan weer een hoop leuke en spannende wedstrijden op het programma! Komt dat zien dus! Daarnaast nog vast een nieuwtje: Komende zomer gaan we een spetterend Bedrijven Beachvolleybal Evenement organiseren. Het wordt een geweldige ervaring voor de deelnemende bedrijven en zal ook nog eens goed zijn voor onze vereniging. In de komende weken zullen jullie hierover meer informatie gaan krijgen. Houd je oren dus gespitst!
 
Ik wens jullie namens het bestuur voor komend weekend heel veel volleybalplezier!

Sportieve groet, 

Koen van der Kroon
Voorzitter Gemini-S

In het weekend van 7 en 8 maart is de Dudok Arena gevuld met 16 uitdagende Gemini-S wedstrijden. Bekijk hier het volledige programma:

Welke team kom jij aanmoedigen?


 


Afgelopen weekend


Hatseflats 1 punt in de tas! 
Zaterdag 1 maart stonden voor de mannen van Gemini-S, gezien de gemiddelde reisafstand in de Topdivisie, de semi-thuiswedstrijd in Zeist tegen CIto op het programma. 
Lees verder...

 


Bijzondere wedstrijd Dames 1!
Na de wedstrijd tegen SVU Dames 2 van 15 februari, waarin we met veel pijn en moeite 3-2 in ons voordeel neer wisten te zetten, hadden de speelster van Dames 1 wat goed te maken tegen Allvo in de strijd om de tweede plek.
Lees verder...

 


Heren 3 met moeite langs VCH.
Afgelopen woensdag stond de wedstrijd tegen VCH op het programma. Zoals zo vaak het geval is bij doordeweekse wedstrijden is de starttijd meer een richtlijn. 

Lees verder...
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybal vereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als lid, partner of vriend van Gemini-S.