Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellige volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Het beachseizoen nadert, 

De laatste weken van het zaalseizoen zijn aangebroken en langzaamaan nadert de tijd van het beachseizoen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en het belooft een mooi beachvolleybalseizoen te worden, bovenal omdat het WK beachvolleybal in Nederland plaats zal vinden deze zomer! Maar ook voor de lagere niveaus en de jeugd is er achter de schermen al hard gewerkt aan de organisatie van mooie toernooien. Naast de toernooien van het beachcircuit zal Gemini-S ook toernooien organiseren vanuit de club zelf; toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen!
 
In deze nieuwsbrief vind je informatie over de jeugdtrainingen, de ledenwerving van nieuwe jeugdleden, de zelfwerkzaamheid en de toernooien. Dus lees het goed door en tot ziens op 26 april en/of 2 mei!


Sportieve groet,

De beachcommissie
Trainingen senioren
Vorig jaar waren de trainingen voor de senioren, geleid door Remko en Pepijn, een doorslaand succes.
Ook dit haar wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor het volgen van trainingen.
Helaas hebben we dit op het moment van schrijven nog niet rond, maar zodra we meer weten, zullen we jullie informeren!! Wordt vervolgd….
Jeugdtrainingen
Mini’s en jeugdledenwerving:
Op dinsdag van 18.00 – 19.15 wordt er een jeugdledenwerving gehouden. Dit zal een viertal trainingen zijn, startend op dinsdag 9 juni. De trainingen zullen gegeven worden door Pepijn en Bas, beiden spelen mee in de eerste divisie in de zaal en op het nationale niveau van de beachcompetitie. Voor nieuwe leden zijn de kosten hiervoor €25,-. Inclusief in deze prijs zijn 4 zaaltrainingen aan het begin van het nieuwe zaalseizoen.
 
Voor de mini’s is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij deze trainingen. Voor hen zijn de trainingen gratis, omdat dit onderdeel is van de jaarcontributie van Gemini-S.
 
Jeugd A en B en dames 3:
De jeugd A en B en de meiden van dames 3 kunnen op maandag en donderdag terecht op de beachvelden.
Op de maandag zal er training gegeven worden en op donderdag spelen ze vrij en/of kunnen ze een toernooi spelen. De tijden op beide dagen zijn van 18.00 – 19.30 uur. Deze trainingen, avonden en tijden lopen tot de zomervakantie (4 juli). Over de dagen en tijden gedurende de schoolvakantie informeren wij later.
 
Voor meer informatie over de jeugdtrainingen, kan er contact opgenomen worden door een mail te sturen naar: jc@gemini-s.nl
Gezocht
De beachcommissie is op zoek naar wat hulp voor de volgende zaken:
 • Algemeen beachlid (helpen bij de voorbereidingen en het goed laten verlopen van het beachseizoen)
 • Iemand die opent en sluit op de vrijdagavonden
 • Trainers voor de senioren
Neem contact op met beachvolleybal
geminis@gmail.com
als je je aan wilt melden of vragen hebt.
Toernooien van de Nevobo op de beachlocatie van
Gemini-S
 • Zondag 21 juni:
  Junior- beachcircuit
 • Zaterdag 11 juli:
  Heren tweede en derde divisie
 • Zondag 12 juli:
  Dames tweede en derde divisie
 • Zondag 23 augustus:
  Heren eerste divisie
 Je kunt je inschrijven via de volgende link:
jeugdtoernooien
seniorentoernooien
Kalender
Benieuwd wanneer je kan starten? Bekijk hier de kalender voor het beachseizoen met alle data voor de speelavonden en toernooien.
 
Zelfwerkzaamheid
Een eerste schoonmaakactie is door een enthousiaste groep leden gedaan op 4 januari. Er is toen hard gewerkt aan het bladvrij maken van de velden.
 
Op zondag 26 april gaan we de velden echt klaar maken voor de zomer. Dit is een behoorlijke taak: de velden moeten blad- en onkruidvrij worden gemaakt, de lijnen opnieuw gelegd en de velden moeten worden opgezet. Daarnaast zijn er altijd nog een hoop andere kleine klusjes te doen als ballen oppompen, container opruimen, enz. Iedereen wordt gevraagd om ook deze zomer minimaal één keer te helpen. Dit kan zijn bij het speelklaar maken van de velden, door wedstrijdleiding te zijn bij een toernooi, door te ondersteunen bij een toernooi of door aan het einde van het seizoen de locatie winterklaar te maken.
 
Op het eindtoernooi van 20 april (zaaltoernooi) zal er een inschrijving gehouden worden, maar je kunt je ook vast opgeven door te kijken naar de kalender (de rode data) en een mail te sturen naar: Beachvolleybal
GeminiS@gmail.com
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybalvereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als lid, partner of vriend van Gemini-S.