Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellige volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Beste Gemini-S leden, vrienden en sponsoren,

Wat een geweldig nieuws: Dames 1 is kampioen! Van harte gefeliciteerd dames en natuurlijk de helpende handen van de coach, trainer en meegespeelde jeugd! De dames kunnen zaterdag na de wedstrijd tegen Smashing '72 DS1 gefeliciteerd worden tijdens een gezellig kampioensfeest. Om de avond compleet te maken zorgt het sportcafé met een swingende dj voor de feeststemming! Ben jij er ook bij?


Sinds twee weken trainen de teams op donderdag weer in de Kerkelandenhal. Heb je na of voor de training zin in een drankje? Het sportcafé is elke donderdag weer geopend vanaf 19.00 uur.

Verder vind je in deze nieuwsbrief een uitnodiging voor het knallende Gemini-S feest op zaterdag 18 april en wedstrijdverslagen van H1, H2 en D1. 

Sportieve groet, 

De redactie.
Haaglanden - Gemini-S H2
Deze week speelden we in het altijd bruisende Voorburg tegen de nummer 3 op de ranglijst namelijk Haaglanden. Lees verder...

 Gaat Dames 1 dit seizoen haar doelstelling behalen?!
Na het het winterkampioenschap hadden we de doelstelling om op 28 maart thuis in Kerkelanden kampioen te worden. Op weg naar deze kampioenswedstrijd moest 7 maart eerst nog gewonnen worden van Huizen D3, de nummer drie in de poule.
Lees verder...
 
Heren 1 geïnfecteerd door het syndroom van Vijfsetter
De mannen van Gemini-S mochten afgelopen zaterdag voor de verandering weer eens langer reizen dan daadwerkelijk volleyballen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door tegenstander Oranje Nassau, die het ooit bedacht had zich in het verre Groningen te vestigen. 
Lees verder...
 

 

Save the date!
Vrijdag 17 en zaterdag 18 april is alweer het laatste (thuis)speelweekend van het seizoen. Dit willen we groots afsluiten met een traditioneel Gemini-S feest!! Zaterdag 18 april vanaf 22.00 uur zijn jullie van harte welkom in onze Kerkelandenhal. Nieuwsgierig naar het thema? Binnenkort hoor je meer...
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybalvereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als lid, partner of vriend van Gemini-S.