Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellige volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Beste Gemini-S leden, vrienden
en sponsoren,


Je zal misschien iets opgevangen hebben hier en daar.. maar de geruchten zijn waar: het eerste Gemini-S team is kampioen!  Dames 3 en coach Wouter van harte gefeliciteerd met deze overwinning. Komend weekend maakt dames 2 kans op het kampioenschap. We wensen jullie en alle andere teams veel succes met de strijd.

Binnenkort komt de eerste Gemini-S Beach nieuwsbrief uit met meer informatie over o.a. het nieuwe beachseizoen, komende toernooien, trainingen en nog veel meer zonnig nieuws. Dus hou je mailbox in de gaten!

Vrijdag om 19.15 uur kunnen jullie de huidige kampioenen van Dames 2 in actie zien tijdens hun wedstrijd tegen VIF, en daarna om 21.00 uur Dames 2 naar het kampioenschap schreeuwen!

Sportieve groet, 


Koen van der Kroon,
Voorzitter Gemini-S

In het weekend van 28 en 29 maart is de Dudok Arena gevuld met 16 spannende Gemini-S wedstrijden. Bekijk hier het volledige programma:

Welke team ga jij aanmoedigen?


 

Gemini-S Bedrijventoernooi

Gemini-S organiseert op VRIJDAGMIDDAG 6 JUNI een uniek bedrijventoernooi waar maximaal 15 bedrijven aan zullen deelnemen.
Lees verder...

Wordt dames 2 vrijdag kampioen?

Vrijdag wordt het spektakel,
Deze wedstrijd is misschien onze laatste schakel!
Dames 2 heeft dit seizoen nog niet gefaald,
En alle wedstrijden met winst behaald.

Lees verder...

Meisje A1 zet grote stap met overtuigende overwinning
Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Forza op het programma. Een pittige tegenstander die op dit moment tweede staat maar wel graag de eerste plek van de Gemini meisjes wil overnemen.

Lees verder...

 


3 in 1
Het is al weer even geleden, ik ben totaal vergeten jullie op de hoogte te houden van de prestaties van dames 1 de afgelopen 3!!! Wedstrijden! Dat op zich is bijna een taart waard ( om in dames 1 termen te blijven) Let wel op, BIJNA!
Lees verder... 

Dames 3 kampioen!
Vorige week vrijdag is dames 3 met een 4-0 overwinning tegen Unicornus kampioen geworden in de 3e klasse! Dames en Wouter, nogmaals van harte gefeliciteerd!
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybalvereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als lid, partner of vriend van Gemini-S.