Copy
Gemini-S is een ambitieuze en gezellig volleybalvereniging, met oog voor iedereen en plek voor iedereen.
Beste Gemini-S leden, vrienden en sponsoren,

Na een weekje vakantie staat er weer een bijna volledig thuisweekend voor de deur. Alleen Meisjes A1 spelen uit, maar verder staat er een vol programma voor de deur! In totaal 15 wedstrijden op vrijdagavond en zaterdag overdag. Vrijdagavond speelt bijvoorbeeld Heren 4 een spannende pot om uit de degradatiezone te komen. Ook Heren 1 kan op zaterdag een stap zetten in de goede richting tegen Next Volley Dordrecht. Dames 2 kan vrijdagavond hun 1e plek verstevigen aangezien zij mogen aantreden tegen de nummer laatst en Dames 1 gaat zaterdag op jacht naar punten op weg naar de hogere regionen van de ranglijst. Met naast deze nog 11 andere wedstrijden is er keuze genoeg om een leuke wedstrijd te kijken. Komt allen dus dit weekend richting Dudok ArenA, om zelf te spelen en om elkaar aan te moedigen! Tot dan!

Sportieve groet namens het bestuur, 

Koen van der Kroon
Voorzitter Gemini-S

Het weekend van 14 en 15 februari is gevuld met 15 prachtige Gemini-S wedstrijden. Bekijk hier het volledige programma:


 

Afgelopen 2 weken

Opbrengst: Taart, taart en Champagne
Waar de mannen van Gemini-S gebruik maken van een boete voor het 'straffen' van teamgenoten, maakt dames 1 gebruik van het verplicht taart meenemen.
Lees verder...

 


Heren 1 pakt geen punten tegen Haaglanden
Nadat Heren 1 zich genesteld had in de kantine voor het vertrouwde 'drankje voor de wedstrijd', werd aan de broekies van H1 verteld hoe zij hier een aantal jaar geleden hun eerste wedstrijd in de B-league wonnen.
Lees verder...

 


Dames 3 hard op weg naar het kampioenschap 
Vrijdagavond 24 januari 19.15 uur Dudok Arena. We staan aan het begin van misschien wel dé belangrijkste wedstrijd van het seizoen.

Lees verder...
Copyright © Volleybalvereniging Gemini-S Hilversum,
All rights reserved.


Deze e-mail is verstuurd vanuit volleybal vereniging Gemini-S. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als lid, sponsor of vriend van Gemini-S.