Copy

Een voorwoord

Bedrijfsbezoek.
 
De afgelopen week ben ik op bezoek geweest bij de Van Bommel schoenenfabriek in Moergestel. Tijdens dit bezoek werd ik enthousiast rondgeleid door de 8-ste en 9-de generatie Van Bommel. Dit waren respectievelijk Reynier en zijn vader, Van Bommel Sr.  Het bedrijf heeft een lange historie vanaf  1734 waarin men verschillende ontwikkelingen heeft doorlopen op onder andere technisch en designgebied. Wanneer je hier rondloopt voel je de trots van de eigenaren voor hun bedrijf en product. De passie die ze hiervoor hebben, wordt gevoed door de historie en de constante vernieuwingen die ze in gang zetten voor hun merken Van Bommel en Floris van Bommel.
 
Natuurlijk kan Starfoto zich qua historie niet meten aan dit fantastische Nederlandse bedrijf maar tijdens het rondlopen trof ik verschillende borden aan waarop spreuken/geboden stonden vermeld. Door deze spreuken moest ik een aantal malen aan Starfoto denken en de mensen die bij ons werken. Vaak kreeg ik er per spreuk ook direct een gezicht bij en dat was een leuke gewaarwording.
 
Twee belangrijke onderdelen van het succes bij Van Bommel waren mij na het bezoek duidelijk, innovatie en vakmanschap. Dit bepaalt gedurende de 281 jaar het continue succes van deze firma.
 
Het was voor mij een bevestiging dat we de goede weg zijn ingeslagen met Starfoto.
 
Groet Remco


 
 


-------------------------------------------------------------------------------    
Wist U dat.....

Wist u dat……..wij al meer dan 40 jaar fotoprints maken. Het woord foto zit van oudsher nog in ons logo, maar ondertussen maken we veel meer dan alleen foto’s. We printen op materialen zoals papier, textiel en div soorten plaatmaterialen.
 

In het begin werden de foto’s afgedrukt door middel van negatieven te belichten en later digitaal met de Durst Lambda fotobelichter.
Een Lambda foto afdruk, ook wel C-print genoemd, is de beste kwaliteit die er is. Fotografen, kunstenaars maar ook bedrijven in de high-end retail-sector kiezen liever voor een Lambda foto afdruk dan voor een versie die uit een printer komt. Illustraties, foto's en overige creatieve uitingen worden opgewaardeerd tot een indrukwekkend en rasterloos resultaat.

Door met verschillende fotografische materialen te werken krijg je diverse uitstralingen. Productveredeling geeft de foto's de finishing touch, zoals opplakken op professionele materialen, lamineren of inlijsten.

Door de jaren lange ervaring van onze vakmensen kunnen wij altijd het juiste advies geven welk materiaal voor uw opdracht het beste is.

Lambda foto afdruk
 

 

--------------------------------------------------------------------------------
Tevreden klant over Starfoto..

Quote: “ De kwaliteit van de leveringen is altijd goed en netjes afgewerkt.”

 

All Art Design is een veelzijdig creatief bedrijf. Wij helpen met de aankleding van uw feest, beurs of bijeenkomst. Ook voorzien wij bedrijfsetalages of interieurs graag van een eigentijdse frisse look. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van grote 3D objecten. Van etalage tot 3D vormgeving, geen vraag is ons te gek.
 
Eerlijk gezegd weet ik niet meer precies hoe we aan Starfoto zijn gekomen, maar we hebben dan ook al heel lang contact. Dat contact verloopt meestal via Henri en dat gaat prima.
Een sterk punt van Starfoto is dat ik offertes altijd snel doorgemaild krijg en de kwaliteit van de leveringen eigenlijk altijd goed is. Alles ziet er netjes afgewerkt uit. StarFoto denkt altijd mee en bij vragen of onduidelijkheden wordt er contact opgenomen. Wij zetten StarFoto o.a. in voor gebogen kunststof borden met print en voor Cartier materialen.
Ik zou Starfoto zeker aanraden!
 
Tamara Helmer

All Art Design


 

Share
Tweet
Forward
Share
> Informatie
> Producten
Copyright © 2015 StarFoto, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp