Dickhoff Design > Asterweg 19 D2 Amsterdam > 06-810 959 15

Met Dickhoff Design de zomer door

Dickhoff Design blijft deze zomer gewoon bereikbaar.
Zon en extra voldoening van bijzondere opdrachten - wat willen we nog meer?

Juist in de zomer tijd voor een grafische klus?
Bel 06-81095915 of mail post@dickhoffdesign.com

Groeten van
Camiel Claus en Co WalingaInternationaal Orgelfestival Haarlem
Het 50ste Haarlemse Orgelfestival is 12 juli losgebarsten! Een jubileum met een extra feestelijk en gevarieerd festivalprogramma. Een aantal concerten zijn ook op Radio 4 te beluisteren, maar daar ziet u helaas de mooie huisstijl niet.


De Stichtse Rijnlanden - infographics
Animatie voor een Powerpoint presentatie over waterbeheer van De Stichtse Rijnlanden. Een serie gestileerde illustraties wordt met een eenvoudige beeldovergang een animatie die stappen in het proces van bodemdaling inzichtelijk maakt.
ProSea - Hoe werkt een bestandsschatting?
Met een bestandsschatting wordt berekend hoeveel vis er in zee zit. Een brochure van ProSea, IMARES en VisNed maakt dit facet van visserijbeheer inzichtelijk om communicatie tussen vissers, wetenschappers, milieuorganisaties en beleidsmakers te vergemakkelijken.


NCFS - CF My Way
CF My Way is ontworpen om (jonge) mensen met CF te helpen bij hun therapieën. Een toolkit met setjes voor elke jongere CF-patiënt: flyer, vragenlijst, brainstormfolder, formulier en doelsticker.Bart Lankester - Blogmijl
Bart Lankester schrijft dagelijks 100 woorden. Blogmijl wordt een jubileumuitgave bij de mijlpaal van 1000 keer 100 woorden. Een bloemlezing van bijna drie jaar aan columns, met tekeningen van Nico Heilijgers. Dickhoff Design verzorgde al de voorpublicatie met vier columns ter promotie van de voorintekening.


MedSpace
Een online roosterapplicatie voor medici. Diensten automatisch generen met de dienstenplanner. Inroosteren op specialist of taak. De MedSpace-agenda synchroniseert met mobiele telefoons. Dickhoff Design levert MedWeb grafische elementen voor het MedSpace systeem en de MedSpace website.Copyright © 2014 Dickhoff Design
afmelden voor deze mailing    voorkeuren

Email Marketing Powered by Mailchimp