Dickhoff Design > 020 261 39 22
Maak je cadeaufles persoonlijk
Bottlenote
 
Bottlenotes vind je aan het nieuwe toonbankdisplay bij je slijter of wijnspeciaalzaak. Kies een van de fraaie designs voor elke gelegenheid. Schrijf je eigen boodschap, wens of groet bij die speciale fles. Zo wordt je cadeau onmiskenbaar bijzonder, betekenisvol – van jou! Een gloednieuw Nederlands product met frisse, aansprekende ontwerpen.
Prikkelende gevelteksten
Eigen Haard Fonds

Eigen Haard heeft opnieuw gekozen voor Dickhoff Design bij ontwerp van gevelbelettering – op grote hoogte. De Hildebrand flats aan de Camera Obscuralaan kregen met twee portretten en citaten klassieke uitstraling op een blinde muur. Meteen ons lokale tv debuut.
Geheel vernieuwd en vertrouwd
pkn-uithoorn.nl
 
Ons website ontwerp uit 2013 voor de Protestantse Gemeente te Uithoorn was aan vernieuwing toe. Van Joomla naar WordPress. In een nieuwe huisstijl. Al is er afscheid genomen van de Thamerkerk, de kerk leeft in Uithoorn – dat mag gezien. Het nieuwe logo, de website, de folder laten zien hoe De Schutse onderdak biedt – aan inspiratie, rust, troost, ontmoeting, inzicht in kerkdiensten, activiteiten en lezingen. Een krachtig ontwerp met visuele continuïteit.
MEER ZIEN?

Copyright © 2018 Dickhoff Design
Email Marketing Powered by Mailchimp