Dickhoff Design > 020 261 39 22

State of the art, lust voor het oog
 

Briggs & Stratton opende deze maand een state of the art distributiecentrum in Wijchen.
In samenwerking met Stimio hebben we visuals verzorgd voor het hele kantoor. Voor de opening werd een uitnodiging in stijl gemaakt. Mooie opdrachten voor een enthousiaste nieuwe klant!
Briggs & Stratton 

Commedia dell'arte volgens Eric Claus


Een visuele reis in 220 pagina's langs het Italiaanse improvisatietheater als rode draad in het werk van beeldhouwer Eric Claus. Een rijk geïllustreerd boek met beelden, grafiek, penningen en een intrigerende inleiding door Rob Erenstein. Een prachtig kunstboek in een gelimiteerde oplage.
Eric ClausOrgelfestival in de prijzen
 

Internationaal Orgelfestival Haarlem gefeliciteerd met het winnen van de Evenementenring! Niet zomaar het belangrijkste Haarlemse evenement. Hopelijk maakt mede onze vormgeving het volgende festival in juli 2018 weer zo'n succes.
Internationaal Orgelfestival HaarlemVakmanschap in natuursteen
 

DECOSTONE is specialist in restaureren en renoveren van natuurstenen vloeren, wanden en monumenten. Dickhoff Design mocht de nieuwe Decostone huisstijl en website ontwikkelen - zonder de vindbaarheid van hun expertise en advies te verliezen.
Decostone Natuursteen renovatie en onderhoudHeel oeuvre op het web
 

Voor kunstenaar Martin Postma hebben we een portfolio website ontworpen. Zijn oeuvre omvat tekeningen, grafiek, aquarellen, gouaches, collages, schilderijen en beelden.
Het werk gaat over het plezierig ondoorgrondelijk mooie dat verlangen heet, en over verlies. Webbouwer Strila heeft geweldig werk geleverd voor de technische realisatie.
Martin PostmaHet GVB blijft in vorm
 

Voor het Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam (GVB) heeft Dickhoff Design infographics en Word sjablonen gerealiseerd, die aansluiten bij de bestaande
GVB huisstijl.
GVB
MEER ZIEN? MEER WETEN?


Copyright ┬ę 2017 Dickhoff Design
afmelden voor deze mailing    voorkeuren

Email Marketing Powered by Mailchimp