Copy
Detta är ett meddelande från TCFF - The Conscious Future Foundation. Du får det för att vi vill inspirera dig och vi hoppas också att du vill vara med och bidra till en bättre framtid för barn och ungdomar. Du kan vara en kund, leverantör, vän, släkt, kurskontakt eller någon som vi har träffat när vi nätverkar. Kontakta oss gärna med dina frågor; info@tcff.se
OBS!
Vi håller på att lära oss ett nytt mail program. Vi fick höra av flera av våra kontakter att förra utskicket var ganska misslyckat och vi ber om ursäkt för det. Vi har dock lärt oss att älska misslyckanden, för det är då vi lär oss som mest. 
Bättre lycka denna gång och vi hoppas på ditt överseende.
Admin TCFF

De ville leva livet mer levande;
i frihet, utveckling & glädje,
så mycket som möjligt!

 

Hej <<First Name>>!

Låt dig inspireras genom att ta del av ett exempel på hur man kan göra, trots att många säger; "Är ni inte kloka! Så där kan man ju INTE göra!"

Detta är garanterat ett exempel från verkliga livet, helt säkert, för det handlar om hur Annette & Alf har gjort i sina liv. Man skulle kunna säga att de har vänt upp och ner på livet.

Unna dig själv en kort stunds inspiration genom att titta och läsa vidare. Du kan också lyssna på en radiosändning med Annette & Alf i Liferadio redan idag kl.17-18 på 103, 1 MHz i Göteborg eller via webben (www.liferadio.se) var du än befinner dig! Du kan också lyssna i efterhand.

Med stora förhoppningar om en Medveten framtid i Ljus, Kärlek & Enhet!
Livsinspiratörer från TCFF

Ja, här står Annette och Alf upp och ner, en morgon rutin de har. Ni ser också nästan hela arbetsboden, eller jag menar deras lilla flyttbara hem.

Att ta steget från radhus, företagslokal och många prylar till 20 kvadrat boyta skapade möjligheter för dem att leva enligt sina drömmar.

Nu driver de stiftelsen TCFF som verkar för en bättre framtid, med fokus på barn och ungdomar utanför boxen. Visionen är en framtid där alla får rätt stöd för att utvecklas till sin fulla potential.
Like
Tweet
Forward to Friend
Innehåll
 1. Vad gör stiftelsen TCFF - The Conscious Future Foundation?
 2. Medvetenhetssmycket - TCFF´s huvudprodukt
 3. Härvaroklockan - klockan utan tid
 4. TCFF-auktionen - marknadsför din egen verksamhet genom TCFF
 5. Compact Living - sålde allt och flyttade in i arbetsbod
 6. Alla kan bidra med något, litet som stort. Vad kan du göra?
 7. Kontaktuppgifter
1. Vad gör TCFF?
TCFF är en stiftelse med hjärtat hos barn och ungdomar utanför boxen. TCFF´s syfte är att i Sverige stötta projekt ekonomiskt. Projekten ska antingen direkt eller indirekt bidra till att förbättra barn och ungdomars fysiska, psykiska, mentala och andliga hälsa, med fördel på ett nytänkande och/eller förebyggande sätt.

TCFF´s vision är en framtid där alla får rätt stöd för att utvecklas till sin fulla potential. En Medveten framtid i Ljus, Kärlek och Enhet.

Skolvision 2013 är stiftelsens mest aktuella projekt och det går ut på att ta fram ett förslag på en skola dit både elever och lärare längtar, där kreativitet och motivation är på topp. Där får alla rätt stöd för att fullt ut utveckla sin unika potential. 


Gå gärna in på www.tcff.se och läs mer om TCFF´s verksamhet. Där hittar du också mer information om vilka fantastiska skolvisionärer som finns med i Skolvision 2013.

Gilla TCFF på FB, klicka här.


"Det är inte barnen det är fel på och som ska pressas in i mallen, utan vi som måste tänka utanför boxen."
2. Medvetenhetssmyckets symbolik

Stenen i mitten symboliserar Ljus, ljuset som finns i oss alla. Lika vackert i var och en av oss, som en diamant med många prismor.
 
Hjärtat står naturligtvis för Kärlek, både den till andra och vår jord. Viktigast är kärleken till oss själva och livet självt.
 
Ringen står för Enhet, ingen början inget slut, allt och alla hör samman. Vi människor har allt att vinna på att vara sams, se våra likheter istället för att gräla om våra olikheter.
 
Detta förklarar valet av stiftelsens ledord; Light, Love & Oneness. Det finns mycket mer att läsa om symboliken i detta fantastiska Medvetenhetssmycke på hemsidan.

Här kan du se en bild på Medvetenhetssmycket med vita stenar. Smycket finns också med bara rosa stenar och en tredje variant där stenarna i ringen är vita och den i mitten är rosa.

Köp det nu på 
TCFF´s webbshop!

Allt överskott går in i stiftelsens verksamhet och bidrar till en bättre framtid för barn och ungdomar i Sverige. 

3. Härvaroklockan - gör gott om och om igen

De helt unika Härvaroklockorna är gjorda av gamla golv och väggklockor med trasiga urverk, som byggs om till vackra och användbara skåp. Om du vill ha eller ge bort ett badrumsskåp eller vitrinskåp som ingen annan har, då är detta något för dig. 
 
Pengarna som kommer in för TCFF´s Härvaroklockor går oavkortat till verksamheten och stöttar allas våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn.
 
Här kan du se ett exempel på hur en Härvaroklocka kan se ut. I stiftelsens webbshop finns många olika modeller/färger, så titta där efter just din favorit. Det kommer dessutom ständigt in nya modeller.

Pengarna som kommer in för klockorna går oavkortat till TCFF´s verksamhet.
4. TCFF-auktionen - billig marknadsföring genom TCFFStiftelsen får in diverse varor och tjänster som auktioneras ut på TCFF-auktionen. Detta ger det givande företaget/personen god marknadsföring på ett mycket billigt sätt. På samma gång är de med och bidrar till en bättre framtid för barn och ungdomar i Sverige. Prova du också genom att dela med dig av din vara/tjänst och få bra marknadsföring.
 
TCFF-auktionen hittar du på FB, klicka här eller läs mer på TCFF´s hemsida.
 

5. Compact Living - sålde allt och flyttade in i arbetsbod

Annette och Alf ville leva mer i frihet, få möjlighet att följa sina drömmar, så de vände bokstavligt upp och ner på livet. Nu bor de på de 20 kvadraten i arbetsboden, driver stiftelsen TCFF och är så nöjda med sina val. 

Här kan du se hur arbetsboden såg ut när den hämtades juli 2011. Ingen vacker syn, eller hur? Taket läckte då, men fiffigt med flyttbart boende tyckte Annette & Alf.


Vill du se hur det kan se ut i en gammal arbetsbod, som numera är ett mycket trivsamt hem?

Titta i så fall in genom att klicka här och se en kort husvisning.
Välkommen in i boa!

Om du gillar det du såg så finns det naturligtvis en sida för Compact Living på FB. Gilla den gärna genom att klicka här.

6. Alla kan bidra med något, litet som stort. Vad kan du göra?
 • Gilla TCFF & Compact Living på FB
 • Gör dig själv eller någon annan glad, köp ett Medvetenhetssmycke
 • Skänk en vara eller tjänst till TCFF-auktionen och få egen marknadsföring
 • Dela detta nyhetsbrev med dina mailkontakter och på FB
 • Prenumerera på TCFF´s nyhetsbrev
 • Bli stödmedlem för endast 200 kr/år
 • Skänk en gammal väggklocka till TCFF
 • Bli TCFF-sponsor
 • Bli återförsäljare av Medvetenhetssmycket
 • Hjälp TCFF att få ut en Härvaroklocka på t.ex. ett kafé
 • Köp en Härvaroklocka eller tipsa någon annan att göra det
 • Hjälp TCFF genom att bidra med din tid/kunskap
 • Bidra med din egen "story" om du är en person utanför boxen. (Annette & Alf som har startat TCFF är det.)
Om du har ett tips eller gör något för TCFF som bidrar till att utveckla verksamheten, så tar vi tacksam emot det. De tre bästa bidragen belönas med något från TCFF´s webbshop.

Vi på TCFF ser fram emot just ditt bidrag!
Giving creates happy living!
Like
Tweet
Forward to Friend
Stiftarna heter Alf Andersson och Annette Wahlgren
Alf är också designern av Medvetenhetssmycket. Du kan läsa mer om "Snickaren som gjorde ett smycke" genom att klicka här. En mycket speciell berättelse utlovas.

Vill du komma i kontakt med oss på TCFF så hittar du oss här:
TCFF - The Conscious Future Foundation
Hedeforsvägen 9
443 61 Stenkullen
www.tcff.se
info@tcff.se

Länk till Facebook sida:

https://www.facebook.com/TCFFstiftelse 

Länk till FB-sida Compact Living:

https://ww.facebook.com/CompactLiving

 
Like
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2013 TCFF - The Conscious Future Foundation, All rights reserved.
Nej tack till TCFF´s nyhetsbrev    Uppdatera dina kontaktuppgifter