Copy
Detta är ett meddelande från TCFF - The Conscious Future Foundation. Du får det för att vi vill inspirera dig och vi hoppas också att du vill vara med och bidra till en bättre framtid för barn och ungdomar. Kontakta oss gärna med dina frågor; info@tcff.se

En unik ängel, i dubbel bemärkelse, bidrar till en bättre framtid för allas våra barn!

 

Hej Annette!


Denna ängel är ett exempel på saker som har kommit in till TCFF-auktionen och den kan bli din. Lägg ett bud och tipsa andra i ditt kontaktnät att göra detsamma. Denna auktion går ut 31/3.

Det är Ulrika Henriksson som har tillverkat och skänkt den. Ängeln är tillverkad av återvunnet material, hon är 40 cm hög, kan både hänga och sitta.

Ulrika bidrar till TCFF´s verksamhet på flera sätt, för hon har valt att engagera sig i vår verksamhet. Hon är en av dem som verkligen brinner för det här med barn och ungdomar, allra helst dem som inte passar in i lilla boxen. 

Det är inte barnen det är fel på och som ska pressas in i mallen, utan vi som måste tänka utanför boxen.

Längre ner kan du läsa om fler saker/tjänster som kommit in till TCFF-auktionen och ett skrivstipendium.

Med stora förhoppningar om en Medveten framtid i Ljus, Kärlek & Enhet!
Livsinspiratörer från TCFF

Like
Tweet
Forward to Friend
Innehåll
  1. Vad är TCFF-auktionen?
  2. TCFF bidrar till en skola där ALLA kommer till sin rätt
  3. Fler bidrag till TCFF-auktionen
  4. Något meningsfullt i påskägget
  5. TCFF´s skrivstipendium - dags att nominera!
  6. Förrådsrensning och TCFF-loppis i vår
  7. Tre Härvaroklockor på rymmen!
  8. Kontaktuppgifter
1. TCFF-auktionen - billig marknadsföring genom TCFFStiftelsen får in diverse varor och tjänster som auktioneras ut på TCFF-auktionen. Detta ger det givande företaget/personen god marknadsföring på ett mycket billigt sätt. På samma gång är de med och bidrar till en bättre framtid för barn och ungdomar i Sverige. Prova du också genom att dela med dig av din vara/tjänst och få bra marknadsföring.
 
TCFF-auktionen hittar du på FB, klicka här eller läs mer på TCFF´s hemsida.
 
2. TCFF vill bidra till en skola för ALLA!

TCFF är en stiftelse med hjärtat hos barn och ungdomar utanför boxen. TCFF´s syfte är att i Sverige stötta projekt ekonomiskt. Projekten ska antingen direkt eller indirekt bidra till att förbättra barn och ungdomars fysiska, psykiska, mentala och andliga hälsa, med fördel på ett nytänkande och/eller förebyggande sätt.

TCFF´s vision är en framtid där alla får rätt stöd för att utvecklas till sin fulla potential, i en Medveten framtid i Ljus, Kärlek och Enhet.

Skolvision 2013 är stiftelsens mest aktuella projekt och det går ut på att ta fram ett förslag på hur framtidens skola kan vara uppbyggd så att både elever och lärare längtar dit, där kreativitet och motivation är på topp. Där får alla rätt stöd för att fullt ut utveckla sin unika potential. Förslaget presenteras i höst på tre konvent i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Följande skolvisionärer ingår i projekt Skolvision 2013:
John Steinberg, Lou Rossling, Bodil Wennberg, Sanna Nova Emilia, Micke Gunnarsson, Pamela von Sabljar, Sofia Norberg, Cecilia Blidö, Helena Roth, Torgny Steen, Christer Hellberg och Anna Numell.


Gå gärna in på www.tcff.se och läs mer om TCFF´s verksamhet. Där hittar du också mer information om de fantastiska skolvisionärerna som finns med i Skolvision 2013.

Gilla TCFF på FB, klicka här.

3. Fler bidrag till TCFF-auktionen

Det är flera som har skänkt in saker och tjänster som ska auktioneras ut. Här presenterar vi några av bidragen:

SKRATTA dig pigg och frisk på en workshop under rubriken "Hitta var-dags-glädje och förlösande skratt"
Lili-Ann Kleen från HälsoHörnan Hela Dig skänker en plats på en workshop

Den unika klockan utan tid, perfekt som badrumsskåp eller vitrinskåp.
En av TCFF´s Härvaroklockor auktioneras ut

Göran Stenberg från Din samtalspartner skänker foto-tavlan (canvas B: 30 cm, H: 40 cm) "Gemensam himmel"  Här kan du läsa mer om Görans verksamhet.

De här tre auktionerna går ut den 30/4. Vi på TCFF tackar för alla bidrag till auktionen. Vi hoppas på god marknadsföring för de verksamheter som bidragit och att det ger mycket pengar till TCFF´s projekt för barn och ungdomar.

Skicka gärna vidare och tipsa dina kontakter om TCFF-auktionen.

Giving creates happy living!

Fler bidrag som är på väg in:
Växtvalets blomsterarrangemang
4. Lägg ett Medvetenhetssmycke i årets påskägg

Vill du ge bort något mycket meningsfullt den här påsken? I så fall är TCFF´s smycke helt rätt gåva. Beställ det här och nu!

Medvetenhetssmyckets symbolik:
Stenen i mitten symboliserar Ljus, ljuset som finns i oss alla. Lika vackert i var och en av oss, som en diamant med många prismor.
 
Hjärtat står naturligtvis för Kärlek, både den till andra och vår jord. Viktigast är kärleken till oss själva och livet självt.
 
Ringen står för Enhet, ingen början inget slut, allt och alla hör samman. Vi människor har allt att vinna på att vara sams, se våra likheter istället för att gräla om våra olikheter.
 
Detta förklarar valet av stiftelsens ledord; Light, Love & Oneness. Det finns mycket mer att läsa om symboliken i detta fantastiska Medvetenhetssmycke på hemsidan.
5. TCFF´s skrivstipendium - dags att ansöka!

Under våren har vi glädjen att kunna dela ut ett skrivstipendium som innebär en privat skrivcoachning under tre månader. Vill du börja skriva, skriva mer eller skriva klart det som ligger i byrålådan? Nominera då dig själv. Tycker du att det stämmer in på någon du känner? Tipsa då din skrivande vän om möjligheten. Stipendiet delas ut till en person och här kan du läsa vad det innebär och hur du ansöker.

Nomineringen är öppen till sista april 2013.
Varmt välkommen med din nominering
TCFF´s styrelse &
skrivcoach Amanda Erlandsdotter Olsson

6. Förråds-rensning/loppis med TCFF i vår

Ett stort förråd med diverse möbler, böcker, skivor, tält mm har skänkts in till TCFF. Givaren heter Reino Wikström från LSW Security Holding. Sakerna förvandlas till pengar genom att de säljs på Blocket eller på en TCFF-loppis i vår.

Har du något bra att bidra med? Kanske något som bara stå och samlar damm i förrådet? Hör i så fall genast av dig till oss. 

Vi återkommer med mer information om när och var denna loppis äger rum.

Håll utkik i TCFF´s nyhetsbrev, på hemsidan och på FB 

7. Tre Härvaroklockor på rymmen!Har du sett någon av dem? 
Vi vet inte riktigt när de gav sig av. 

Om du ser någon av dem, så kan du väl be dem att komma hem igen. De har nämligen en mycket viktigt syfte och uppdrag framför sig. De ska inbringa pengar till TCFF´s verksamhet för barn och ungdomar. 

Vi tar tacksamt emot alla tips och bidrag för dem.
Giving creates happy living!
Like
Tweet
Forward to Friend
8. Kontaktuppgifter

Stiftarna heter Alf Andersson och Annette Wahlgren.

Alf är också designern av Medvetenhetssmycket. Du kan läsa mer om "Snickaren som gjorde ett smycke" genom att klicka här. En mycket speciell berättelse utlovas.

Vill du komma i kontakt med oss på TCFF så hittar du oss här:
TCFF - The Conscious Future Foundation
Hedeforsvägen 9
443 61 Stenkullen
www.tcff.se
info@tcff.se

Länk till Facebook sida:

https://www.facebook.com/TCFFstiftelse 

Länk till FB-sida Compact Living:

https://ww.facebook.com/CompactLiving

Länk till TCFF-auktionen på FB
https://www.facebook.com/groups/TCFFAKTIONEN/
Like
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2013 TCFF - The Conscious Future Foundation, All rights reserved.
Nej tack till TCFF´s nyhetsbrev    Uppdatera dina kontaktuppgifter