Copy
Regionalna razvojna agencija Bačka - Newsletter
Email se ne prikazuje kako treba?
Pogledajte ga u browseru.

 
Poštovani/e,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na:

Promociju:
  • „Program podrÅ¡ke MSPP i početnicima u poslovanju” koje će se održati 18. juna u Galeriji Matice srpske, Trg Galerija 1, u 17 časova, za  predstavnike MSPP sektora  i sva zainteresovana fizička lica.
Obuke:
  • „Pregled standarda kvaliteta i zaÅ¡tite životne sredine” - obuka traje dva dana i namenjena je predstavnicima MSPP sektora, ali i svim ostalim zainteresovanim licima. Trening će se održati 13. i 14. juna u 10 časova u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II, Novi Sad.
  • „Početnici u poslovanju” - obuka traje dva dana i namenjena je nezaposlenim i fizičkim licima koja planiraju da započnu sopstveni posao. Obuka će se održati  23. i 24. juna sa početkom u 10 časova u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II, Novi Sad.
Polaznici obuke će dobiti radni materijal u elektronskoj i pisanoj formi, osveženje i sertifikat o pohađanju obuke.
Učešće na obukama je bez kotizacije.

Za sve dodatne informacije i prijavu učešća, kontakt osoba je Milena Paravac, tel. 021 / 55 77 81, milena.paravac@rda-backa.rs

 
Novi konkursi
 
1. Javni poziv malim preduzećima za podršku u nabavci opreme
Rok: Do utroška sredstava
2. Javni poziv - Mentoring za MMSP i zadruge
Rok: 21. jun 2016.
3. Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške daljem razvoju MMSP i preduzetnika
Rok: 8. jul 2016.
4. COSME javni poziv
Rok: 28. jul 2016.
Kompletan pregled aktuelnih konkursa dostupan je na internet stranicama www.rda-backa.rs . Regionalna razvojna agencija Bačka pruža stručnu i savetodavnu asistenciju svim zainteresovanim subjektima koji bi želeli da konkurišu za bespovratna sredstva po raspisanim konkursima. Za dodatne informacije molimo da nas kontaktirate putem elektronske pošte office@rda-backa.rs
Copyright © 2016 Regionalna razvojna agencija Bačka

            


 
odjavite se sa mailing liste | izmenite profil 
Regionalna razvojna agencija Bačka osnovana je 28. aprila 2010. godine u Novom Sadu u skladu sa Zakonom o regionalnom razvoju i akreditovana je od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Osnivači razvojne agencije su trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Bačke, i to: Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Srbobran, Sremski Karlovci, Odžaci, Kula, Vrbas, Titel, Žabalj i grad Sombor. Negujući princip javno-privatnog partnerstva, regionalnoj razvojnoj agenciji su se kao osnivači pridružili i drugi subjekti javnog i privatnog sektora: Slovan progres – Selenča, Reciklažni centar Braća Ilić – Bačka Palanka, I2R d.o.o. Novi Sad, Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad, Centar za organsku proizvodnju – Selenča. Inicijativa za osnivanje Regionalne razvojne agencije Bačka pokrenuta je od strane opština u Bačkoj, u želji da zajednički sarađuju i realizuju međuopštinske razvojne projekte, kroz domaće i inostrane programe, a u cilju osnaživanja rada lokalnih samouprava i unapređenja opšteg društveno - ekonomskog razvoja teritorije na kojoj deluju.
Email Marketing Powered by Mailchimp