Copy
Regionalna razvojna agencija Bačka - Newsletter
Email se ne prikazuje kako treba?
Pogledajte ga u browseru.


Trade Ready

Predstavljanje EBRD inicijative

Regionalna privredna komora, Novi Sad
Sreda, 27. februar 2019. godine
11.00-13.30h
 

U ime Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), srdačno Vas pozivamo da prisustvujete prezentaciji tokom koje ćemo Vas upoznati sa Trade Ready, EBRD inicijativom za podršku trgovanju.

Prezentacija će biti organizovana u Regionalnoj privrednoj komori Južnobačkog upravnog okruga u Novom Sadu, koja je suorganizator skupa. Očekujemo Vas u Narodnog fronta 10, u Plavoj sali na drugom spratu, u sredu, 27. februara 2019. godine, sa početkom u 11.00 časova. 
 
EBRD pomaže malim i srednjim preduzećima da iskoriste svoje međunarodne trgovinske potencijale i ojačaju sopstvene kapacitete za pristup kako finansijskim proizvodima namenjenim trgovini, tako i poslovnom savetovanju, a sve u cilju dolaska do međunarodnih tržišta i ostvarenja poslovnog rasta. 
 
Sporovođenje Trade Ready u Srbiji finansiraju Evropska unija i Luksemburg.

 
10.30-11.00 Registracija i kafa
11.00-11.10 Uvodne napomene
11.10-11.50 Predstavljanje Trade Ready i Trade Passport
11.50-12.50 Pet tajni uspešne trgovine
12.50-13.30 Koktel za umrežavanje

Ukoliko ste zainteresovani za prisustvo prezentaciji Trade Ready inicijative u Novom Sadu,
molimo da se registrujete slanjem mejla na adrese Dragana_Roter@dai.com ili andrea.stijepic@rda-backa.rs najkasnije do 25. februara.
 
Radujemo se susretu sa Vama!
 
Evropska banka za obnovu i razvoj.


 
Copyright © 2019 Regionalna razvojna agencija Bačka

            


 
odjavite se sa mailing liste | izmenite profil 

Regionalna razvojna agencija Bačka osnovana je 28. aprila 2010. godine u Novom Sadu u skladu sa Zakonom o regionalnom razvoju i akreditovana je od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Osnivači razvojne agencije su trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Bačke, i to: Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Srbobran, Sremski Karlovci, Odžaci, Kula, Vrbas, Titel, Žabalj i grad Sombor. Negujući princip javno-privatnog partnerstva, regionalnoj razvojnoj agenciji su se kao osnivači pridružili i drugi subjekti javnog i privatnog sektora: Slovan progres – Selenča, Reciklažni centar Braća Ilić – Bačka Palanka, I2R d.o.o. Novi Sad, Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad, Centar za organsku proizvodnju – Selenča. Inicijativa za osnivanje Regionalne razvojne agencije Bačka pokrenuta je od strane opština u Bačkoj, u želji da zajednički sarađuju i realizuju međuopštinske razvojne projekte, kroz domaće i inostrane programe, a u cilju osnaživanja rada lokalnih samouprava i unapređenja opšteg društveno - ekonomskog razvoja teritorije na kojoj deluju.
Email Marketing Powered by Mailchimp