Copy
Regionalna razvojna agencija Bačka - Newsletter
Email se ne prikazuje kako treba?
Pogledajte ga u browseru.

Poštovani,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na treninge koji će se u okviru projekta "Podrška pripremi srpske privrede za promene u spoljnotrgovinskim režimima", organizovati za mala i srednja preduzeća – izvoznike i potencijalne izvoznike iz Novog Sada i drugih gradova/opština u Bačkoj.

Jednodnevni treninzi će biti održani u Regionalnoj Privrednoj Komori Novi Sad, Narodnog fronta 10, Novi Sad, i to:

•  u sredu, 20. aprila, tema će biti Efekti promene trgovinskog režima nakon prijema Srbije u EU

• u četvrtak, 21. aprila, tema će biti Uspostavljanje novih usluga i alata podrške izvozu i osposobljavanje izvoznika za njihovo korišćenje. Tokom treninga učesicima će biti predstavljeni vodiči za odabrana tržišta: EU-EFTA, CEFTA i Rusija.


Učešće u treninzima je bez kotizacije.

U prilogu dostavljamo agende treninga.

 
Agenda treninga za 1. dan 20.04.2016
Agenda treninga za 2. dan 21.04.2016

Za sve dodatne informacije i potvrdu učešća, kontakt osoba je Milena Paravac, tel. 021 557 781, el. adresa: milena.paravac@rda-backa.rs kao i Jelena Vasiljević, tel. 069 417 92 43, el. adresa: jelena.vasiljevic@cep.org.rs.
 

Ciklus obuka “Kako započeti i unaprediti svoje poslovanje”

Dana 31. marta 2016. godine u prostorijama Regionalne razvojne agencije Bačka održana je konferencija za medije povodom početka implementacije ciklusa obuka “Kako započeti i unaprediti svoje poslovanje”.

Partnerstvo za teritorijalni ruralni razvoj

Danas je u zgradi opštine Bač održana konferencija za novinare na temu рrojekta „Lokalne inicijative za ruralni razvoj Bačke“. Tim povodom novinarima su se obratili, predsednik opštine Bač, Dragan Stašević, koordinator projekta, mr Ivana Pajić i direktor Regionalne razvojne agencije Bačka, Nemanja Starović.

NAJAVA AKTIVNOSTI
 

RRA Bačka u partnerstvu sa Ministarstvom privrede i Razvojnom agencijom Srbije započinje implementaciju aktivnosti u okviru Standardizovanog Seta Usluga za 2016. godinu!

Link: godinapreduzetnistva.rs
Aktuelni konkursi
 
1. CEI pokreće poziv za dostavljanje predloga projekata za sufinansiranje aktivnosti saradnje
Rok: 23. maj 2016.
2. Interreg-IPA CBC Hungary-Serbia
Rok: 26. avgust 2016.
3. EU - 1st Call for Proposals within Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia – Serbia 2014-2020
Rok: 1. jul 2016.
Kompletan pregled aktuelnih konkursa dostupan je na internet stranicama www.rda-backa.rs . Regionalna razvojna agencija Bačka pruža stručnu i savetodavnu asistenciju svim zainteresovanim subjektima koji bi želeli da konkurišu za bespovratna sredstva po raspisanim konkursima. Za dodatne informacije molimo da nas kontaktirate putem elektronske pošte office@rda-backa.rs
Copyright © 2016 Regionalna razvojna agencija Bačka

            


 
odjavite se sa mailing liste | izmenite profil 
Regionalna razvojna agencija Bačka osnovana je 28. aprila 2010. godine u Novom Sadu u skladu sa Zakonom o regionalnom razvoju i akreditovana je od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Osnivači razvojne agencije su trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Bačke, i to: Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Srbobran, Sremski Karlovci, Odžaci, Kula, Vrbas, Titel, Žabalj i grad Sombor. Negujući princip javno-privatnog partnerstva, regionalnoj razvojnoj agenciji su se kao osnivači pridružili i drugi subjekti javnog i privatnog sektora: Slovan progres – Selenča, Reciklažni centar Braća Ilić – Bačka Palanka, I2R d.o.o. Novi Sad, Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad, Centar za organsku proizvodnju – Selenča. Inicijativa za osnivanje Regionalne razvojne agencije Bačka pokrenuta je od strane opština u Bačkoj, u želji da zajednički sarađuju i realizuju međuopštinske razvojne projekte, kroz domaće i inostrane programe, a u cilju osnaživanja rada lokalnih samouprava i unapređenja opšteg društveno - ekonomskog razvoja teritorije na kojoj deluju.
Email Marketing Powered by Mailchimp