Copy
Regionalna razvojna agencija Bačka - Newsletter
Email se ne prikazuje kako treba?
Pogledajte ga u browseru.


Radionica na temu
„Zaštita potrošača u elektronskoj trgovini”

 


Projekat „Razvoj elektronskog poslovanja”, koji finansira Evropska unija, nastavlja  sa organizacijom radionica. Radionica na temu „ZaÅ¡tita potroÅ¡ača u elektronskoj trgovini” će se održati u petak 9. septembra 2016. godine, sa početkom u 10 časova, u hotelu Putnik, Ilije Ognjanovića 24, Novi Sad.

Radionica je namenjena zaposlenima u državnoj upravi, poslovnim organizacijama i drugim akterima od značaja za razvoj elektronskog poslovanja i elektronske trgovine u Srbiji.

Svi polaznici će dobiti sertifikat o uspešno pohađanom treningu o zaštiti potrošača u elektronskoj trgovini.

Nacrt agende radionice se nalazi u prilogu.

 

   Nacrt agende radionice

 

Copyright © 2016 Regionalna razvojna agencija Bačka

            


 
odjavite se sa mailing liste | izmenite profil 
Regionalna razvojna agencija Bačka osnovana je 28. aprila 2010. godine u Novom Sadu u skladu sa Zakonom o regionalnom razvoju i akreditovana je od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Osnivači razvojne agencije su trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Bačke, i to: Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Srbobran, Sremski Karlovci, Odžaci, Kula, Vrbas, Titel, Žabalj i grad Sombor. Negujući princip javno-privatnog partnerstva, regionalnoj razvojnoj agenciji su se kao osnivači pridružili i drugi subjekti javnog i privatnog sektora: Slovan progres – Selenča, Reciklažni centar Braća Ilić – Bačka Palanka, I2R d.o.o. Novi Sad, Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad, Centar za organsku proizvodnju – Selenča. Inicijativa za osnivanje Regionalne razvojne agencije Bačka pokrenuta je od strane opština u Bačkoj, u želji da zajednički sarađuju i realizuju međuopštinske razvojne projekte, kroz domaće i inostrane programe, a u cilju osnaživanja rada lokalnih samouprava i unapređenja opšteg društveno - ekonomskog razvoja teritorije na kojoj deluju.
Email Marketing Powered by Mailchimp