Copy
Regionalna razvojna agencija Bačka - Newsletter
Email se ne prikazuje kako treba?
Pogledajte ga u browseru.

Poslovni forum “Od lokalnog do internacionalnog – Unapredi kvalitet – Postani izvrstan!”
 
 


Regionalna razvojna agencija Bačka u partnerstvu sa opštinom Sremski Karlovci realizuje projekat pod nazivom “Evropsko umrežavanje i implementacija razvojnih politika EU u funkciji regionalnog i lokalnog razvoja” koji je finansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Opšti cilj projekta je unapređenje regionalnog i lokalnog razvoja kroz razvoj sektora malih i srednjih preduzeća čija se šansa rasta, između ostalih, vidi u njihovoj internacionalizaciji i to pre svega u okviru Evropskog tržišta.

Jedna od aktivnosti projekta je upravo i ovaj poslovni forum pod nazivom “Od lokalnog do internacionalnog – Unapredi kvalitet – Postani izvrstan!” koji je namenjen sektoru malih i srednjih preduzeća iz domena prerađivačke industrije.

Na forumu će preduzetnici imati prilike da čuju informacije o temama kao što su kvalitet, konkurentnost, izvrsnost , marketing i brendiranje i izvozni potencijal odnosno o svim relevantnim uslovima koje moraju ispuniti pre nego što počnu da internacionalizuju svoje tržište. Takodje, biće upoznati i sa privrednim šansama koje pruža Evropska mreža preduzetništva kao i o finansijskim i nefinansijskim instrumentima podrške MSP od strane EU.

Prisustvo je besplatno uz obaveznu registraciju putem e-mail: marija.prokopic@rda-backa.rs 

Broj mesta na forumu je ograničen.
Pozivamo Vas da se prijavite na obuku koja će se održati u novembru:
 
FINANSIJSKO UPRAVLJANJE – 25. i 26. novembar 2019. godine


Teme: Finansije za start up i postojeća preduzeća, Upravljanje gotovinom, Obračun troškova i formiranje cena, Evaluacija projekta za rast

Dinamička finansijska analiza, Finansijski „sistemski pregled poslovanja“

Obuka je namenjena svim MMSPP (mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima) i potencijalnim preduzetnicima.

Obuka će se održati navedenim danima sa početkom u 10 časova. Mesto održavanja obuke - mala sala Opštine Bački Petrovac, Kolarova 6, Bački Petrovac

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 021/55-77-81 ili putem elektronske pošte na: andrea.stijepic@rda-backa.rs

AKTUELNI KONKURSI

 
Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2019. godini


Copyright © 2019 Regionalna razvojna agencija Bačka

            


 
odjavite se sa mailing liste | izmenite profil 

Regionalna razvojna agencija Bačka osnovana je 28. aprila 2010. godine u Novom Sadu u skladu sa Zakonom o regionalnom razvoju i akreditovana je od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Osnivači razvojne agencije su trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Bačke, i to: Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Srbobran, Sremski Karlovci, Odžaci, Kula, Vrbas, Titel, Žabalj i grad Sombor. Negujući princip javno-privatnog partnerstva, regionalnoj razvojnoj agenciji su se kao osnivači pridružili i drugi subjekti javnog i privatnog sektora: Slovan progres – Selenča, Reciklažni centar Braća Ilić – Bačka Palanka, I2R d.o.o. Novi Sad, Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad, Centar za organsku proizvodnju – Selenča. Inicijativa za osnivanje Regionalne razvojne agencije Bačka pokrenuta je od strane opština u Bačkoj, u želji da zajednički sarađuju i realizuju međuopštinske razvojne projekte, kroz domaće i inostrane programe, a u cilju osnaživanja rada lokalnih samouprava i unapređenja opšteg društveno - ekonomskog razvoja teritorije na kojoj deluju.
Email Marketing Powered by Mailchimp