Copy
Regionalna razvojna agencija Bačka - Newsletter
Email se ne prikazuje kako treba?
Pogledajte ga u browseru.


10. Forum o organskoj proizvodnji Selenča

 
 

Poštovani/e,


Deseti, jubilarni Forum o organskoj proizvodnji, koji tradicionalno organizuje Centar za organsku proizvodnju Selenča, održaće se 30. septembra 2016. u Selenči, uz podršku Vlade AP Vojvodine, a u suorganizaciji Poljoprivrednog Univerziteta u Nitri (Slovačka), EEN Srbija i SPESCOM Consulting-a iz Novog Sada.

U okviru Foruma će se održati i Međunarodni poslovni susreti AgroOrganic B2B 2016 koji se organizuju u saradnji sa Evropskom mrežom preduzetništva.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti troškove prevoza i smeštaja. Organizatori Foruma su na raspolaganju za asistenciju oko organizacije.

Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B možete izvršiti preko linka: http://agroorganic2016b2b.talkb2b.net/

 

Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Regionalnog brenda Bačka

U okviru projekta Regionalni brend Bačka i Sajam ruralnog turizma i privrede koji je 2015. godine finansiralo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Regionalna razvojna agencija Bačka razvila je oznaku pozitivnog uticaja na ruralni razvoj Regionalni brend Bačka kojom je označila ...

Završena obuka za početnike u poslovanju

Predstavnica Regionalne razvojne agencije Bačka Nikolina Pupavac održala je još jednu u nizu obuka za početnike u poslovanju. Kao i uvek, dvodnevni trening namenjen nezaposlenim i fizičkim licima koja žele da započnu svoj posao, održao se u prostorijama RRA Bačka gde su svi učesnici po završetku obuke dobili sertifikate.

OBUKE I PROMOCIJE


RRA Bačka, u okviru  Standardizovanog seta usluga, organizuje:

Dvodnevnu „Obuku za početnike u poslovanju”, 26. i 27.09.2016. sa početkom u 10,00 časova namenjenu nezaposlenim licima i fizičkim licima koja žele da započnu svoj posao.

Dvodnevni trening „Marketing I prodaja”, 29.09. i 30.09.2016. sa početkom u 10,00 časova, namenjen nezaposlenim licima koja žele da započnu svoj posao i zainteresovnim licima iz  sektora malih i srednjih preduzeća, kao i preduzetnicima.

Obuke se organizuju u kancelariji RRA Bačka, Bulevar M.Pupina 20/2, Novi Sad.

Sva zainteresovana lica za učešće na obukama mogu svoje prijave dostaviti pismenim putem na adresu: milena.paravac@rda-backa.rs ili se mogu prijaviti putem telefona 021 55 77 81.

Promociju:

U ponedeljak, 05.09.2016. godine, u okviru programa Godina preduzetništva 2016, u opštini Srbobran (Trg slobode 2, Velika sala SO, Srbobran) u 11h, odrzaće se promocija svih tekućih poziva Razvojne agencije Srbije, Fonda za razvoj i Ministarstva privrede. Svi zainteresovani za aktuelne konkurse mogu doći da nam se pridruže.


 
Copyright © 2016 Regionalna razvojna agencija Bačka

            


 
odjavite se sa mailing liste | izmenite profil 
Regionalna razvojna agencija Bačka osnovana je 28. aprila 2010. godine u Novom Sadu u skladu sa Zakonom o regionalnom razvoju i akreditovana je od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Osnivači razvojne agencije su trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Bačke, i to: Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Bečej, Srbobran, Sremski Karlovci, Odžaci, Kula, Vrbas, Titel, Žabalj i grad Sombor. Negujući princip javno-privatnog partnerstva, regionalnoj razvojnoj agenciji su se kao osnivači pridružili i drugi subjekti javnog i privatnog sektora: Slovan progres – Selenča, Reciklažni centar Braća Ilić – Bačka Palanka, I2R d.o.o. Novi Sad, Evropski pokret u Srbiji – Novi Sad, Centar za organsku proizvodnju – Selenča. Inicijativa za osnivanje Regionalne razvojne agencije Bačka pokrenuta je od strane opština u Bačkoj, u želji da zajednički sarađuju i realizuju međuopštinske razvojne projekte, kroz domaće i inostrane programe, a u cilju osnaživanja rada lokalnih samouprava i unapređenja opšteg društveno - ekonomskog razvoja teritorije na kojoj deluju.
Email Marketing Powered by Mailchimp