Copy

RegioinBedrijf Update - september 2019

SAVE THE DATE!  - RegioinBedrijf Connect

Bij RegioinBedrijf zijn we weer druk bezig met de organisatie van onze volgende netwerkbijeenkomst op 14 november aanstaande. De ideale gelegenheid om kennis op te doen, actief kennis te delen en uw netwerk uit te breiden! 

Reserveer nu alvast uw tickets!

Schuif aan bij een van de thematafels en discussieer mee over actuele thema's

Ook tijdens deze editie van RegioinBedrijf Connect staat interactie weer centraal. Bij de aanmelding kunt u nu al aangeven bij welke thematafel u wilt aanschuiven. Praat mee over de onderwerpen: Arbeidsmarkt, Logistiek, Onderwijs vs. Bedrijfsleven, Financieel & Juridisch en Ondernemerschap. 
Reserveer nu uw stoel...

Interviews RegioinBedrijf.nl

RENA treedt nu eens zelf in het voetlicht

RENA is voor insiders een gevestigde naam in de elektronicawereld. Maar het grote publiek is nog in het ongewisse. Wat is de bedrijfshistorie en wat doet het Zundertse bedrijf nu eigenlijk precies? Directeur Erwin Dolmans vertelt het graag! Lees meer...

Logistics Community Brabant te gast bij RegioinBedrijf Connect

Een belangrijke rol tijdens deze editie van RegioinBedrijf Connect is weggelegd voor Logistics Community Brabant (LCB). Vanuit deze organisatie zal Paul Bessems deel nemen aan de paneldiscussie over digitalisering en automatisering. Tevens zal hij ook de rol op zich nemens als tafelvoorzitter van de thematafel Logistiek. 
Lees meer over LCB....

Ondernemerstips

RIO Box geeft minder ongeplande stilstand

Stilstand kost geld. Zeker in de logistiek! Bij Roordink Bedrijfswagens zijn de nieuwe trucks van MAN Truck & Bus Nederland daarom uitgerust met de RIO Box. Hiermee kunnen ondernemers hun wagenpark op afstand monitoren.
Lees meer...

Bekijk zakelijke events in uw regio
Copyright © 2019 RegioinBedrijf, All rights reserved.


U kunt uw mailvoorkeuren updaten of zich uitschrijven voor deze lijst.