Copy

RegioinBedrijf Update - november 2019

Vakmasters en Bouwmensen brengen vraag en aanbod bij elkaar

Wie kiest voor een baan in de bouw, kan vandaag de dag rekenen op een glansrijke toekomst. Daarom hebben organisaties als Bouwmensen Zuid-West en Vakmasters hun handen vol aan het enthousiasmeren van mensen voor een baan in de bouw.

Lees het volledige artikel

Dumaco: Meegroeien met de toekomst en je klanten

Vanaf begin 2020 gaat het Osse bedrijf Heurkens & van Veluw BV Metaalindustrie verder onder de naam Dumaco. Het blijft het adres voor hoogwaardige plaatbewerking, framebouw en constructiewerk. Plant manager Jorg Blankers: “We zullen ook vooral ons eigen verzorgingsgebied blijven bedienen, in een straal van zo’n driehonderd kilometer rondom."
Lees meer ....

Kom werken bij Simac en word ons nieuwe SAP-talent

Jasper en Clint wisten niet wat ze na hun studie wilden gaan doen. Zij kwamen bij Simac IT NL terecht en volgden via ITrainee een opleiding tot SAP consultant. Nu maken ze zelf studenten enthousiast om bij Simac te komen werken. Want in de groeiende IT-sector groeit ook de behoefte aan goed opgeleid personeel.
Lees meer ....

LCB geeft kennisvalorisatie in logistiek een boost

In de  Provincie Noord-Brabant is veel kennis over logistiek, zowel bij ondernemers als in het onderwijs. Hoe zorg je er nu voor dat deze kennis wordt gedeeld en zo kan bijdragen aan de praktijk? Daar zet Logistics Community Brabant zich voor in. Het is een samenwerkingsverband tussen TU, TU/E, Nederlandse Defensie Academie en Breda University of Applied Sciences. 
Lees meer ....

Kennis van de regio draagt bij aan al 30 jaar durend succes Rotsvast

Dertig jaar ondernemerschap en nog ‘staan als een huis’ in de vastgoedbranche is bepaald geen sinecure. Rotsvast verhuur & vastgoedbeheer is anno 2019 uitgegroeid tot een volwaardige, landelijk vertegenwoordigde coöperatie met 11 leden, 22 vestigingen en veel regionale kennis en ervaring.
Lees het complete interview...

Het aftellen is begonnen en er wordt hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen! Aanstaande donderdag 14 november is alweer de negende editie van RegioinBedrijf Connect! Graag ontvangen wij onze deelnemers vanaf 15.00 uur op Landgoed Ulvenhart te Ulvenhout. 
Copyright © 2019 RegioinBedrijf, All rights reserved.


U kunt uw mailvoorkeuren updaten of zich uitschrijven voor deze lijst.